心聲留言

跳至

首頁
45678...16

尾頁

子爵府

Re: 歡迎光臨純粹發洩減壓落腳點..("恕我直言"者、"唔好話我話你丫"者

睡覺, 我揾吓你個九型人格topic, 如果揾唔到, 你都係開多個啦.

你仔仔點樣呀, 點解八個月無返學 ? (恕我多事)

你個topic真係好好笑, 我日日睇咗當係笑話.

睡覺 寫道:
[size=xx-large]minnieluo

我ge電腦,nescape可能有d問題,成日pm唔到..
咁,我之前up返左個九型人格topic上來,唔知你睇唔睇到呢?

你老公都係九仔嗎?

我開個新topic講9仔好不??

等待你的消息﹗.........

如果你老公係唔係好健康ge九仔,咁,你可能要飲多一點養命酒至得喇。.......
我早晚會俾佢激到爆血管.........

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 歡迎光臨純粹發洩減壓落腳點..("恕我直言"者、"唔好話我話你丫"者

[size=large]今日仲乜鬼咁熱架? 熱到人都發火!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

呢個topic真係好

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

又唔忍得口, 今晚食得好飽, 已經肥到隻豬咁, 仲係咁食食食, 遲早變"河馬"!!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

今日去左沙田果間city xxxxx, d 野貴到買唔落手, 400幾蚊1個日本蜜瓜, 唔通食左真係會飛?!

禁止訪問

侯爵府

I want to kill that bitch at work. Always act like she is so high position. (Just because she works so long in this company.)

She makes me mad again today..
:-D :-D :-D :-D

大宅

點解又唔中架…再唔中我唔鬼生架喇…
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

別墅

呢兩日好唔開心呀~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~唔開心~~真係唔開心呀~~~~~~[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_44.gif[/img]
[img align=left]http://ccd.zjonline.com.cn/images/twzs/sexz010.gif[/img]

大宅

死老虔婆…你係咪跛架,食完梨,個梨心擺係檯度,食完布
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

公爵府

死女包!點解同你出親街!都唔比我做淑女

已刪除用户

公爵府

好媽媽勳章

[size=x-large]希望今個月一撃即中, 阿仔快d 做哥哥

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

[size=large]六合彩又中兩個字, 激死人啦!!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

[quote]
叮妹 寫道:
你兩個衰

已刪除用户

大宅

MCLAM...
你LI招又得播,搵邊個做LI個角色呀?臘筆小生?....唔好搵我呀﹗[quote]
叮妹 寫道:
[quote]
mclam 寫道:
[quote]
叮妹 寫道:
你兩個衰
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

大宅

MOOON...
你今日開心番D未呀?因乜解救會咁個樣GE?? :lol: :lol: :lol: 開心番下啦 ﹗
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

叮妹、睡覺,

唔知點解我覺得"蠟筆小生"好鬼死黑人憎架, 如果我有個咁既仔, 真係前世唔修!!

首頁
45678...16

尾頁

跳至