興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

豬豬,

我咪話我仔好似食左個鬧鐘落肚咁, 朝朝到咁上下就會自動起身....

水晶宮

畀面勳章

TangTang 發表於 11-8-13 10:21
係呀 仲有益x香口膠 有魚肉腸 仲有d熱氣熱野咁........

嘩 ~ 真係成個小食部咁喎

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

靚豬豬 發表於 11-8-13 10:16
我家姐都無小朋友, 有時都幾羨慕佢同姐夫可以成日去旅行, 無牽無掛幾free ...
係架 有時我都諗如果無小朋友 真係好fee 無咁多顧慮

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

tang,

佳寶 d 丸係唔得架, 我買都係買雞翼, 雞排, 豬排.. 呢 d 咋...
佢有隻一 pack 兩個既煙鴨胸都 ok 架, 我仔都鍾意食...

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 11-8-13 10:22
早呀~~ 我朋友之前都係返五日半

大陸果邊五日之後..佢地星期六基本上無野做...

我就至怕d人多又迫嘅地方, 所以逢親d乜展物展肯定唔會有我份

水晶宮

豬豬,

雖然話星期六都係返半日, 但如果係唔洗返既, 多呢半日就好好洗啦...

侯爵府

靚豬豬 發表於 11-8-13 10:21
嘩 ~ 咁會唔會唔夠精神咖, 我放假如果係星期六就訓到10點(要陪大少落街食野),
星期日就訓到11:00
...
我成日都話瞓得是福 好似我地呢d就唔好囉 我女唔夠精神架 死頂囉

水晶宮

tang,

你囡真係乖...

水晶宮

tang,

無架, 都係返附近食, 香工下面間新金鐘, 地鐵出黎有間叫車鹵士...
星悅居那邊我地去都係食 m 記, 無去過飲茶...

侯爵府

靚豬豬 發表於 11-8-13 10:22
嘩 ~ 真係成個小食部咁喎
係呀~ 而家唔水自己俾錢買野食野飲 都慳有dd 以前返工我都會買d零食放係位度架

水晶宮

我諗差唔多啦, 真係要開個 part 3...

侯爵府

cc0524 發表於 11-8-13 10:24
tang,

佳寶 d 丸係唔得架, 我買都係買雞翼, 雞排, 豬排.. 呢 d 咋...
好彩我只買左15蚊丸咋 我覺得佢d肉都唔掂 應該係一間間唔同 有d真係超差 好似爛咁 買唔落手

煙鴨胸我都有買 仲有芝士我都係佳x買 我而家係佳x多數買唔係肉類既野 好似安全d

侯爵府

cc0524 發表於 11-8-13 10:27
tang,

無架, 都係返附近食, 香工下面間新金鐘, 地鐵出黎有間叫車鹵士...
車鹵士 我最唔like車仔喎:lol:

要到星悅居先有m記架 香工下面間新金鐘食咩架 係邊座?

水晶宮

大家去 part 3 再傾過....

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

侯爵府

靚豬豬 發表於 11-8-13 10:24
我就至怕d人多又迫嘅地方, 所以逢親d乜展物展肯定唔會有我份
me~ 我寧願唔去

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都好唔想去~~ 重要係話左唔去...
放低電話諗諗下...跟住又死死氣即刻換衫去

其實最唔應該去係佢地..兩個老人家...一個大肚婆....去乜鬼....

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 11-8-13 10:48
我都好唔想去~~ 重要係話左唔去...
放低電話諗諗下...跟住又死死氣即刻換衫去

因為你責任重大, 唔放心兩個老人家+一個大肚婆去迫囉, 你呢個女/姑仔真係抵錫

首頁

尾頁

跳至