自由報料

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

Re: 平鞋開倉~~

any one go today?

民房

Very disappointed!
They sell mainly adult shoes.
Sell only one type bb shoe today.
What's 開倉?
Is there anyone using 'BK' for making 廣告?

複式洋房

Wong 5:

你唔好o甘話人啦!!Lokbb媽都係好心話比"bk"d朋友知!佢又無話明有bb鞋買,你係唔係會錯意呀??仲有"廣告"及"開倉"英文點寫?"bk"d朋友英文好叻,你可以寫英文,又中又英好難睇。
我係唔係好靚仔呀,我出O左世8個月啦!![img align=left]http://www.rphotobase.com/albums/userpics/15267/thumb_CIMG0305.JPG[/img][img align=left]http://www.rphotobase.com/albums/userpics/15267/thumb_CIMG0298.JPG[/img][img align=left]http://www.rphotobase.com/albums/userpics/15267/thumb_CIMG0162.JPG[/img]

大宅

畀面勳章

Wong5 寫道:
Very disappointed!
They sell mainly adult shoes.
Sell only one type bb shoe today.
What's 開倉?
Is there anyone using 'BK' for making 廣告?

Wong5,
你呢篇說話係有咩意思呢??呢度係[自由報料],見到有好0野,我想話同bk班姊妹分享,有咩問題呢??是否你今日去到無你想買0既bb鞋,好失望,想揾人發洩下呢?賣廣告???咁樣叫做賣廣告??我今日都有去睇過,諗住買多對比個仔,但只係得一個款小童鞋,我問老板娘點解得咁小,上次都有幾個款,老板娘話上次果d係斷碼,話我好彩,佢主要係賣女裝鞋,開倉係想清貨,後來我仲幫口話不如入多d小童鞋,老板娘仲話儘量,佢話佢多數賣女裝鞋,衫連入面果件都有,另外,我又賣廣告啦,我又發現為x貓樓上又有平0野,有一間可以幫人做埋耳燭,我做過一次咁多,做完隻耳仔好通,好得意,但可能無咩人行,全個場大部份0野大減價益街坊,吸引人上去睇,另外,為x貓行過小小,業x工業大廈樓上都有平波鞋,平過波鞋街,我買0左一對白波鞋自己著,平過波鞋街廿幾元,仲有平背囊賣,我買0左個比個仔,都係百幾元,幾厚身,你0地可以上去睇下,Wong5 ,我已經又幫人賣0左好多廣告啦,報料仲要比人話賣廣告,你話嬲唔嬲?以後真係小心d報料啦,啦

大宅

畀面勳章

大宅

lokbb媽﹕

唔好嬲啦,多謝報料,我今日都去睇過呀,淨係得女仔鞋多,同咪得一兩個款,最搞笑係我問佢仲有無男仔鞋,佢竟然攞左對女仔鞋俾我話男仔都啱著。

大宅

畀面勳章

chandy:
呢幾日要攪個仔返學d事,無時間上網,今朝上網見到你咁樣支持我,個心即刻開心d,多謝你咁安慰我,我lokbb媽係bk兩年0黎都無人咁話過我,所以,我個心好hurt,呢3號有去過呀??係咪多0左好多0野賣呀??我呢兩日都無去過睇過,0下,唔係呀,男仔鞋同女仔鞋都分唔到????係咪個老板娘未瞓醒,所以攪錯0左呀???hehe~~~~

大宅

lokbb媽﹕

唔好客氣,其實我都係過來人,好明白你的心情,大家的心態都係想有平嘢益吓大家之,唔好理人點講啦,我地有料繼續爆

大宅

lokbb媽;

唔好嬲啦...我都想知買童鞋的資料..THANKS

首頁

尾頁

跳至