自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 食開邊隻魚油丸?

點俾小朋友食?因為佢飲奶比以前少o左,而呢個小朋友呢個時間, 係需要吸收足夠既DHA幫助腦部發育lor.
你可以吉穿放在粥/飯, 但我個仔(15個月)佢就當糖食,因為個面既膠囊係collegen, "趙趙"吓會溶, 好似橡皮糖o甘.我唸應該吾會太腥,佢食完我都吾覺得佢個口腥味.
lovelovebb 寫道:
請問點俾小朋友食? 吉穿放在粥, 飯? 魚 "send" 味重嗎?

[quote]
dorcaswong 寫道:
係膠囊, 90粒裝好似大概$900, 一日食一粒已足夠.
DHA有350mg.最好就係佢無維他命A,因小朋友吾可以吸收過量.
[quote]
yauling 寫道:

請問一下雪肌蘭呢隻魚油丸係糖定係膠囊ga??
how much? 可以食幾耐呢?

tks~
[/quote][/quote]

大宅

請問日本賣幾多錢 , 香港賣幾多錢?
Femo 寫道:
日本命力DHA70, 因為日本有朋友長期幫我買來香港, 平過watsons好多, 所以一路keep住俾二個女食, 一日食一粒, 發覺抵抗力真係好好多. 有興趣可以pm我代買.
:-)  :-P

大宅

Please check pm.

PIGPIGMA 寫道:
[quote]

Femo 寫道:
日本命力DHA70, 因為日本有朋友長期幫我買來香港, 平過watsons好多, 所以一路keep住俾二個女食, 一日食一粒, 發覺抵抗力真係好好多. 有興趣可以pm我代買.
[/quote]

大宅

Femo 寫道:
Please check pm.

[quote]
PIGPIGMA 寫道:
[quote]

Please pm for me too,thanks.

Femo 寫道:
[/quote][/quote]

複式洋房

Femo

Pls pm me the information, thanks

男爵府

我都想買俾仔仔食,可唔可以pm俾我?唔該曬!

禁止訪問

大宅

Femo,

I'm also interested.

Pls pm me the price and how to trade. THX

大宅

Hi Femo :
可否send給我
E-mail: [email protected]

大宅

你好!想請問你DHA70 (雪肌蘭)是否即是魚宝鯊魚丸。還是另一些?

大宅

pls pm me & send info for me~~!!!
THX
[size=x-large]HERO~~BB~!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D [size=medium]HEROHERO~~^_*

大宅

Hi ty1031,

please check your emai. Thanks

ty1031 寫道:
Hi Femo :
可否send給我

大宅

好媽媽勳章

femo,
pls email to [email protected]

大宅

femo,
pls sent e-mail to me & detail information.
該用戶已被刪除

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Femo:
我都會去日本, 可否告知在那麼買到, 咁大人食可唔可以増加記憶力呢? 請pm我或send mail: [email protected]比我, 大約幾多錢及資料比我,thanks!!

Femo 寫道:
[

男爵府

Femo :
可否send給我
thanks

大宅

各位, 請check your email or pm. Thanks.

複式洋房

news said it is not necessary wor...

大宅

我自己及囝囝都有食dha70, 我發覺真的對腦部有幫助,記性真係好好多.我上月响日本買咗好多存貨,有興趣可原價出讓.

首頁

尾頁

跳至