自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

深圳酒店, 應該去邊度book架?

如題, thanks
該用戶已被刪除

Re: 深圳酒店, 應該去邊度book架?

洋房

係咪各大旅行社呀?
(sorry我真係未book過, 有D "leung"添)

有無平d既推介呀?????

男爵府

HI,
如果想平d, 可以去到深圳過關後個d旅行社先book.

洋房

epan:

係咪即係羅湖過關後, 一出有得唱錢個排鋪頭呀???

係咪實有得book架?????

男爵府

hi, 未出交通樓大門口就已經有, 應該係中銀附近,我記得有間旅行社, 我曾經在那裡問過價

公爵府

我會在香港買定套票去,
或book定酒店, 因為會平D,
可以在中國旅行社, 或其他旅行社都有

洋房

epan:

thank you晒

今次真係大鄉里出城

子爵府

中旅社有套餐賣, 價錢合理...
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

深圳酒店, 應該去邊度book架?

CHS (唔知中文名)
86-755 83509090
or
86 755 82342603

呢間就係過左羅湖海關,未出閘之旅行社.打去問吓

see this one:
www.shanshuihotel.com

洋房

呀..... 好亂添!

咁香港係咪通常去"中旅社"多呀?

羅湖商業城附近有無 "平靚正"酒店推介呀??????

男爵府

大口仔BB,
我搵到張卡片, 旅行社個名叫深圳市捷旅旅行社, 比個tel你打去問,

訂房熱線:86 (755) 82320442/ 82322961

希望可以幫到你

epan

洋房

epan & Sukdukfuk:

多謝晒你地既資料, 我抄低左啦! 等我去問問先!

唔該晒呀

首頁

尾頁

跳至