自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有D之前SCAN定果D作業, FILE 可能好大架喎(SCAN時係COLOUR) 你係咪要?

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

唔洗喇.....唔岩

小一你唔要架喇.....咁就無問題喇, 原來得係小一果D FILE 先大成2.X M 1個
其他果D都一般 2-300 K 1 個FILE, 仲有呢D係PDF FILE 黎喎

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

侯爵府

樓主, 我可以點比你? 請pm我..

男爵府

PM埋比我啦,等我SEND比你啦!!

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

唔洗SEND比我喇
我囡升四架

男爵府

你都咪成日迫個仔做咁多練習啦,比佢休息下嘛

男爵府

E....唔知咪太多呢?
彈番轉頭嘅
你CHECK下有無收到?
無聽日分開D再SEND比你丫,
我要收工先喇

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

男爵府

比你個"三角短傳"笑死

有無收到EMAIL???

dada~0w0~  餅主, 話原來唔可以咁ga, 我引你地犯錯tim, sorry ar~~~ 我地只可以"討論"下.  發表於 11-6-24 10:16

侯爵府

回覆:有冇小一升小二小朋友家長/小二升小三家長?thanks

我小朋友升小二,我都想交換

唔好點評我

男爵府

好媽媽勳章

回覆 dada~0w0~ 的帖子

其實可以去圖書館借吓書, 有故事有漫畫有英文, 除咗做練習, 睇書都好好架 ~ 咁佢咪無咁悶囉 !

男爵府

回覆 你好嗎 的帖子

我果d只係 中,英,數 作業

比email 我.......

大宅

好媽媽勳章

回覆 ~~baby~~ 的帖子

~~baby~~
我仔仔升小一, 可唔可以send 埋比我ar?

~~baby~~  SEND左喇, 原來得數學咋~  發表於 11-6-24 13:44
我的bk復活節蛋彈勳章活動, 請多多支持, 按<支持>按鈕 便可^^
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824222&extra=page%3D2

男爵府

Rosan 發表於 11-6-24 10:08
回覆 ~~baby~~ 的帖子

~~baby~~

可以, 不過file 可能太大, 唔知send 唔 send 度, 可以試下嘅

大宅

好媽媽勳章

~~baby~~ SEND左喇, 原來得數學咋~ [color=rgb(102, 102, 102) !important]發表於 8 小時前[color=rgb(102, 102, 102) !important]

[color=rgb(102, 102, 102) !important]

[color=rgb(102, 102, 102) !important]收到了, thankyou

~~baby~~  SEND左喇, 原來得數學咋~  發表於 11-6-24 13:44
~~baby~~  收到, 晏d e 丫 ^^  發表於 11-6-24 10:32
我的bk復活節蛋彈勳章活動, 請多多支持, 按<支持>按鈕 便可^^
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824222&extra=page%3D2

別墅

回覆:E+ 開始返半日, 小一mama會唔會安排咩比小朋友做?

可以send升小一既習作比我嗎?

首頁

尾頁

跳至