自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

去agent公司問他們和了解這個人,看看他們有何回應。

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

可能佢好奇啫...又或者d friend send 俾佢睇啫...
睇定d先, 留心佢有冇古怪, 多d問小朋友情況啦, 換工人好多野搞, 好煩...

男爵府

畀面勳章

Change the maid la. Don't want anything horrible will happen.

侯爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我以前都請過一個菲傭, 同佢講嘢嘅時候, 佢對眼淨係望住我個胸 (係屋企朝早起身冇戴bra), 同埋佢主動用手幫我洗內褲 (我冇要求), 俾我見到, 我同佢講叫佢唔使用手洗 (咁私人嘅嘢),同一時間,我發覺我個女(當時2歲), 佢啲內褲有啲嘢.., 咁我帶佢去睇E生, E生話佢發炎, 雖然我唔知關唔關個工人事, 但佢啲行為有啲唔正常(除左以上嗰D), 我都冇再用佢

lailaiha  好驚呀。。。。  發表於 11-6-21 18:24
dj.hkhk  唉 真係心翕  發表於 11-6-21 17:06

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我諗都係唔留得
我今日去送大女返學放學
都唔放心細女同姐姐單獨一齊

唯有美其名去食野
帶埋佢同阿妹去

我唔係請咗姐姐好耐
係妹妹開始諗返學 而同家姐唔同時間表
我分身唔到先請人

咁我現在又帶埋妹妹去接送家姐
請唔請工人姐姐有乜分別?

唉 唯有貼錢送佢走
我都好無奈
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 dj.hkhk 的帖子

嘩。。。。。
睇男同女GE都算

女同女有咩好睇呀!!!
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至