在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能今晚至聽朝,會掛3號風球喎

洋房

會吾會掛8號先?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

天文台昨晚9時許發出一號戒備訊號,隨着熱帶低氣壓逐步增強,料明日日間最接近本港,天文台不排除改發更高風球,更有機會成為今年首個「八號波」,為本港帶來狂風大驟雨。有菜販擔心壞天氣會影響蔬菜供應,推高菜價。低氣壓與本港仍有一段距離,天文台高級科學主任黃永德稱,今早改發三號強風訊號機會不大。他估計,低氣壓將在明日日間時分最接近本港,屆時有機會改掛三號強風或八號烈風或暴風訊號。但黃永德強調,熱帶低氣壓受附近的對流雲團影響,正在重整當中,其未來路徑、風速及強度均存在變數。

[url=http://www.hket.com/eti/article/ ... -795065?section=005]http://www.hket.com/eti/article/ ... -795065?section=005[/url]

: 不過唔知真唔真呢?

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

你打就快D打,打完快D走,唔好阻住我星期六去長隆!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢一刻我好明賭仔心態~

8號8號8號8號8號...............8號8號8號8號8號

雲母殿

有D小朋友未考完試,我諗打風的話,佢地會好慘

珍珠宮

最好星期六之前打完.....星期六要開工呀 !!

侯爵府

畀面勳章

~.~""唔想囉
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

男爵府

等左好耐抖番日

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔想..就算掛到8號落左波又係要返工..
到時仲要趕頭趕命做返d野..
真係搵自己黎攪..仲要落大雨,,濕住返工好辛苦><"

禁止訪問

畀面勳章

回覆:你地想唔想打得成風呀?...

子爵府

佢唔好OUT OF OFFICE HOUR嚟8號波就得啦!

雲母殿

今早掛3號風球了...
但返工唔算大雨,仲有少許太陽

子爵府

唉...唔會掛8號架啦, 大家都係專心等放工算啦....

男爵府

打風唔埋三日雨, 唉~~

雲母殿

mangolam 發表於 11-6-22 13:02
打風唔埋三日雨, 唉~~

返工返學都辛苦

大宅

8號8號......plz

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章

唔該聽朝8號呀

伯爵府

好媽媽勳章

雖然知道打風對農民黎講超唔好, 但對我呢個在職媽咪黎講, 我真係...
..
..
..
..
..
.
.
.
.
.
.
.