在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

入來呢度繼續

侯爵府

食咗豆漿Mueslli 做早餐,再食少少乳酪

子爵府

早晨, 唔好執輸, 入來報個到先!

男爵府

報完到就閃, 趁有保養, 拎部腦去整. 琴日整到半夜都唔掂...放棄

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

而家歎緊哈蜜瓜

侯爵府

仲未食晏, 落去食下午茶餐, 順便接放學

侯爵府

成個下晝都冇人上來, 出面好好天氣咩???

子爵府

臣媽 發表於 11-6-22 17:59

出面梗係唔好天氣喇, 橫風橫雨, 唔上嚟係因為"忙"

男爵府

panada88 發表於 11-6-22 18:09
出面梗係唔好天氣喇, 橫風橫雨, 唔上嚟係因為"忙"
但係下晝成日停雨, 趁冇雨出去拎番個腦, 返黎同部機裝番D文件同setting, 再scan病毒, 咁....咪好忙law:mrgreen:

男爵府

臣媽 發表於 11-6-22 17:59
重趁橫風橫雨時候, 出露台睇報紙, 食餅乾, 飲果汁, 欣賞雨景, 幾好feel...

男爵府

panada88 發表於 11-6-21 17:59
我最冇所謂, 有地鉄, 座得舒服, 食乜都冇問題!

梗係啦, 你把口要黎講野多過食野:lol

計埋朶花, 應該6位, 臣媽未決定, 咁訂7位先.
米米, 係咪聯X酒樓

男爵府

臣媽 發表於 11-6-21 20:43
我一對波鞋着幾年, 舊果對買咗一年都唔夠, 先一排返工規定要着白色, 逼住買多對, 而家收埋咗, 等對舊的殘咗 ...

我買波鞋多, 有成5,6對, 但係皮鞋就得一對....我就係鐘情牛仔褲+波鞋呢種配搭

伯爵府

aloha............我又來了.....
臣媽....你邊日得閒? 我攞部機比你好嗎??...

伯爵府

redpocket 發表於 11-6-22 18:28
梗係啦, 你把口要黎講野多過食野

c 火......我耍甩底牙)))))....因為要開工...放8点...來不了...sorry中...
你們幾位聚住先......

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未包尾, 我到.

子爵府

fafa10322 發表於 11-6-22 18:48

又放飛機????????????

子爵府

redpocket 發表於 11-6-22 18:13
但係下晝成日停雨, 趁冇雨出去拎番個腦, 返黎同部機裝番D文件同setting, 再scan病毒, 咁....咪好忙law:mrgr ...

部腦中左咩毒呀??? 搞到起唔返身!

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

星期五唔好訂我位呀, 阿仔踏入十五, 下次先預我.

你地係唔係去我外家樓下間聯邦, 以前打風日子實去飲茶

侯爵府

fafa10322 發表於 11-6-22 18:41
aloha............我又來了.....
臣媽....你邊日得閒? 我攞部機比你好嗎??...
我日日都咁得閒, 我地元朗飲茶吖...

侯爵府

redpocket 發表於 11-6-22 18:28
梗係啦, 你把口要黎講野多過食野

五位得喇, FRIDAY 都係唔出來LU, 七月卡卡來到先再見面啦

首頁

尾頁

跳至