懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我有左之後,都有keep住做
但由做儀器轉左做人手。
做facail其實會唔會影響小BB啊

大宅

我上過一個外國網, 唔建議做FACIAL, 因為孕婦皮膚好敏感, 再按會仲刺激到, 做機就更加唔得啦, 因為光學和電流都對有影響, 我JOIN咗PLAN發現有咗, 都擺係到, 等生完先做番啦

大宅

我都係, 我D PACKAGE全部都係做機的. 而家只係响家清潔多D, 自己磨下沙, 做下保濕MASK. 不過都維持唔到1星期1次

男爵府

我有KEEP住做,只係做人手,唔做機囉!!

複式洋房

回覆:有左小BB,你地會唔會做facial啊?

我都有keep住做飛so,因為我個b係囝囝,怕皮膚會差咗多粒粒,我下個月生So far e+皮膚都滑滑,個個都話我唔似係囝囝,不過做手飛無做機,機始終都有電流怕對bb唔係咁好。

大宅

我都有做,都係人手,同唔做按摩及機羅

複式洋房

我自己都無做按摩同機,
只係人手做。我怕自己係屋企唔夠干淨。。
所以出去做。我都唔係做得好密。真係頂唔順先去。但我又驚唔知做唔做得。。

複式洋房

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回

我都有做, 只係唔敢做咁密....
你話比美容院知, 佢地會同你停做機和肩頸按摩!!
感覺上做少左好多野咁, 無咁抵呢, 個plan唔止做咁少野嘛, 哈哈!!
但無計呢.....

大宅

我有做ar, 用人手做無按摩, 原本2星期一次, 有左之後皮膚變得好差, 改為一星期做一次
多左個大眼妹

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

有做,only人手

別墅

我都有,一個月至個半月一次

別墅

我未有之前做左6年美容師喇, 而家有左就無做野了.

一般有左bb既顧客, 我地唔會幫佢做機, 唔按肩頸, 唔用得果酸, 同埋唔用得美白既產品.

另外有d美容院, 客人如果有左bb, 希望廷長plan期限, 都會廷伴年俾佢架, 但要客人主動提出, 你地都可以問下架.

首頁

尾頁

跳至