自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:做mud有麻麻唔比湊, 交對仔比個不男不女既外人湊?

如果我係柏芝,都唔會俾拉姑湊,佢99 都唔係善男信女,將對仔交俾佢都唔方攞得番。

大宅

其實全家都咁好戲,所以佢哋講真定講假,係冇人知,咪當睇戲囉!

男爵府

我想講做麻麻未必懂得湊孫, 可以俾個2歲小朋友食香口膠, 喉糖當糖咁俾佢食, 一日俾十幾粒朱古力, 係小朋友面前食煙, UN腳, 對人講嘢一D禮貌都冇....很可怕

我有個同性戀朋友, 佢將佢PARTNER既哥哥個女教得好乖, 好又禮貌. 個小女孩很聽佢說話, 佢PARTNER D屋企人都話佢講一句, 勝過成家人講一百句! 我不知道哪個化妝師是否GAY, 但請不要用不男不女去話人, 同埋話一定唔識教小朋友!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

呢個關鍵時刻邊有可能會交比99湊, 對仔一交比佢就隨時無回頭, 到時真係喊得一句句.

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

朋友幫手湊仔唔使話人不男不女既. 呢個敏感時期, 仲點會比99湊丫. 點知仲見唔見到番個仔.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果我同個老公攪成咁,我都唔會俾對仔俾99湊,因我99實幫住哂我老公,唔知佢會响對仔面前講乜。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉! 6299可能好難頂, 但都唔係交比D咁既朋友照顧呀!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

伯爵府

回覆:shannnb 的帖子

我都係咁話!唔好話人不男不女,咁樣好難聽囉!

伯爵府

回覆:cathy29 的帖子

仲有都係叫佢陪d仔玩怕佢地悶o者,我覺得冇問題!最緊要信得過!

水晶宮

如果我要離婚,都唔會比麻麻湊啦!

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好不知所謂既媽咪

首頁

尾頁

跳至