自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

諗番起 ...... 3 張幾野果陣 o既 娜媽 ...... 真係有段時間係 ..... 紮起辮仔 gar

你 o地 有無呀
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

記得...但我係長期短頭髮...
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

無呀我係短髮

子爵府

10個女仔,9個認細,明明係老,佢話唔係.....
連歌詞都背得出就知我唔嘢少(年紀)

hehalady  give me 5  發表於 11-6-26 18:16

男爵府

開心吸收勳章 熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

我得20yrs o 但我都知呢隻歌 因為我媽媽好中2sam hui 佢有好多歌都好好聽架
佛跳牆,尖沙咀susie,鐵塔凌雲 etc

hehalady  勁呀  發表於 11-6-26 18:16

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

apple_0905 發表於 11-6-26 17:45
我得20yrs o 但我都知呢隻歌 因為我媽媽好中2sam hui 佢有好多歌都好好聽架
佛跳牆,尖沙咀susie,鐵塔凌雲 e ...

我阿媽都係阿SAM 粉絲! O個時阿SAM演唱會紀念品仲O係度

hehalady  我都有個紅白籃袋  發表於 11-6-26 18:17

伯爵府

回覆:大家記唔記得亞 Sam 果隻【十個女仔】?

我亞媽fan屎係余麗珍果班

hehalady  嘔ing .... 最憎佢  發表於 11-6-26 18:17

男爵府

開心吸收勳章 熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

嘻嘻 o個陣佢既繼續微笑vcd媽媽都有買..sars時期出既

首頁

尾頁

跳至