自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

tammy2008 發表於 11-6-27 00:13
聽講好似話上面好多公廁都係無門架嘛....

妳地未聽過咩....
禾咪領教過囉. 尤其是D汽車站個D厠所設計, 即情係面對面咁對住, 踎咗係度, 你個頭都唔知擰去邊到好.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我大概10幾年前係東門既大家樂廁所,都係無門咖,去到有人排緊隊,係 '某'廁黎,下一個到我,我前面果個居然面向住我開大 ,搞到我幾到我既時候,我同個fd,唯有互相用外套遮住先去到咋,如果唔係,我都唔敢痾,但d人就覺得我地好異相

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

回覆:e......洗眼都唔掂, 劃面成晚都係腦到浮現~~~~

唔出奇吖,我以前去北京有啲廁所係一度門裏面兩個廁所。

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

冇文化冇教養

男爵府

但在香港, 我真係接受唔到law.....

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咁都俾你撞到第二次,你仲唔去買六合彩

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都好怕見到的

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

佢地唔覺有乜野架. 只會覺得我地d香港人大驚小怪.

寶石宮

poor......

子爵府

畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至