自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 日本將於2015年滅亡中國

佢有妄想症呀?!
2個寶貝~雅詠&灝泯

琥珀宮

可愛無知既日本人:

醒啦 ,鬧鐘響啦,全球現正面對資源用盡問題、污染問題,成40年未有新油田發挖到,科學家估計,若未能再開發新油田,地球現有石油,只可捱多幾10年;南極穿左個好大既窿,總係度諗住點侵略,俾你贏左咪攬住一齊死。

自己俾大佬擺做棋子,仲有資格去同大佬講數,你大佬幾咁叻,早人一步,扮哂打聖戰,黑仔伊就咁俾佢呷左,無他,黑仔伊有石油嘛,全世界都知你大佬用意,所以佢堂細佬醒目呀,第一個出黎話撐你大佬。

「螳螂捕蟬、黃雀在後」,世事既野好難講,邊個話事都未知數,或者爆冷黑珍珠都未定喎 ,今日都唔知聽日事,2015,哈哈哈!唔知地球仲捱唔捱到去果時。 :-(

侯爵府

講得好
SandyKL 寫道:
可愛無知既日本人:

醒啦 ,鬧鐘響啦,全球現正面對資源用盡問題、污染問題,成40年未有新油田發挖到,科學家估計,若未能再開發新油田,地球現有石油,只可捱多幾10年;南極穿左個好大既窿,總係度諗住點侵略,俾你贏左咪攬住一齊死。

自己俾大佬擺做棋子,仲有資格去同大佬講數,你大佬幾咁叻,早人一步,扮哂打聖戰,黑仔伊就咁俾佢呷左,無他,黑仔伊有石油嘛,全世界都知你大佬用意,所以佢堂細佬醒目呀,第一個出黎話撐你大佬。

「螳螂捕蟬、黃雀在後」,世事既野好難講,邊個話事都未知數,或者爆冷黑珍珠都未定喎 ,今日都唔知聽日事,2015,哈哈哈!唔知地球仲捱唔捱到去果時。 :-(

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

ryocarol 寫道:
唔係喎~之前睇過一個預言~好似話會有第四次世界大戰~
日本再度侵略中國~但係唔成功~
而呢次大戰后就係世界末日

之前預言中國會成大國, 真係唔知邊個啱.

男爵府

畀面勳章

SandyKL 寫道:
可愛無知既日本人:

SandyKL,
講得好!講得啱!

侯爵府

好媽媽勳章

發夢無咁早
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

佢地都喪喪地!

因住的地震震死晒你地仲好啦! 還有火山呀!!!!!!

大宅

sukiwong95 寫道:
[quote]
kennylaputa 寫道:
睇過好多次...
其實係2015年日本下沉被海水覆沒先真...

我就覺得佢哋發夢冇咁早law [/quote]

我的女兒叫瑩瑩,2004年6月6日出生。 她是媽媽的洋娃娃;是爸爸眼中的頑皮女; 是麻麻的傻妹豬;也是爺爺的活寶貝! :-D

大宅

發夢啦!

大宅

好媽媽勳章

係啦
tsuitung 寫道:
日本人到左尼個年代, 都仍然存有發動聖戰的思想, 點解佢地唔諗下和平共處既思想尼

別墅

Re: 日本將於2015年滅亡于我主耶和華!!!!!!

硬侵略是未知之數????????????????????
軟侵略在過去卅年已十分成功,
最近遊覽過台北,首爾,曼谷.......
日式文化和產品在當地和香

伯爵府

好媽媽勳章

向妳敬禮:

妳實在講得好好,一針見血.

珍珠宮

伯爵府

好媽媽勳章

忘記引文
SandyKL 寫道:
可愛無知既日本人:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

今時今日既中國, 比你日本幾年就可以吞滅?中國十幾億人每人向d日本人吐一啖口水, 都浸死你地d蘿蔔頭啦, 成日想軍國主義復辟, 呢d 人應該拎去打把, 慌死世界唔夠亂, 係咪想食多個原子彈?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

洋房

K&B 寫道:
有D日本人係咁顛!!!

日本人梗係顛架啦, 唔係佢地做咩連屎都食尿都飲呀~~

琥珀宮

Hola, monchan, andrewmummy,

多謝! :-P

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

不會吧,可惡的日本人..... ?-( :tongue:

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

別墅

有病就去睇醫生啦! ?-(
免費5星級酒店住宿連雙人早餐自助餐介绍,有興趣pm我

首頁

尾頁

跳至