在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

升職了.. 加薪幅度比工人還要低........只要佢比我準時收工, 可以陪個仔.. 我係唔係唔好理會其他野呢????

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我無咩上進心,只求準時返放工...

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

my son is my 1st pirority!!
每日望住佢哋就充滿力量啦!

子爵府

為錢囉! 不求有功, 但求無過! 準時放工, 返去揍仔!

男爵府

我只求準時放工陪亞囝, 唔洗升我, 加我人工就得.....

wcpcelia  我都想,加人工得了  發表於 11-6-29 11:56

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

等出糧

WaKy  me 2  發表於 11-7-13 17:42

大宅

準時返工 , 準時放工. 返去揍仔!

Vanessa_Yung  Agree~  發表於 11-6-29 22:04

大宅

做野開心, 返工放工準時~

bbbbu  agree.. just happy and let me go on time.  發表於 11-6-30 15:43

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

準時返工放工出糧, 唔好唔比野我做, 但係又唔好咁多, 安安定定比我過日辰就得啦

別墅

我都同大家一樣咁諗,我老細話想train 我做brand manager ,我笑住話唔洗喇,呢個唔係我目標。

wcpcelia  agree,人各有志  發表於 11-6-30 08:41

禁止訪問

回覆:你地係用咩心態去返工架????

珍珠宮

環保接龍勳章

準時返工放工出糧 then go home

禁止訪問

複式洋房

回覆:Wangw 的帖子

你都選擇家庭行先,其他野就唔好諗。
我都係為左頭家同娘家生活質數好D先會番工

珍珠宮

畀面勳章

以前有上進心,而家明白肯做的結果通常只有一個: 就係得個做字:;pppp:

KT0603  正正就係心底話,但我都無後悔,因為都為自己努力過 ;)  發表於 11-6-30 10:17

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

賺錢幫補家計既心態

水晶宮

畀面勳章

我都抱住學習既心態,但可惜做左3年都無學過d咩宜家想糧準,準時收工照顧對仔女!!

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

我都係為左$ , 所以返工好hea, 做好自己果份工作就算,得閒就上下網~
最重要係夠鐘就即走, 返去煮飯湊仔~

cherryho1021  me too wor! ^^  發表於 11-7-4 15:13
是是但但  ME2  發表於 11-6-30 16:51
25牛牛  m2  發表於 11-6-30 10:38

伯爵府

好媽媽勳章

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

比我準時放工, 做得幾耐得幾耐心態~

首頁

尾頁

跳至