自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日早上8點幾經過灣仔道, 見有個印傭怱忙咁帶著一對孖女, 讀幼稚園, 白色校服, 藍色邊. 當時印傭一路行一路打其中一個女仔patpat, 好勞氣, 唔知佢講咩, 但聽語氣係責罵緊個女仔. 個女仔無咩表情, 只係一路比佢拖著咁行. 佢雖然唔算係虐兒, 但教小朋友方法就有啲問題, 如果係我個女, 我一定會好心痛.

男爵府

畀面勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

孖女幾大? 真係阿媽都唔捨得打, call lau yeah!!!!

我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

翡翠宮

做咩打人個女
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

加菲貓 發表於 11-6-29 15:58
昨日早上8點幾經過灣仔道, 見有個印傭怱忙咁帶著一對孖女, 讀幼稚園, 白色校服, 藍色邊. 當時印傭一路行一 ...

宜家D工人真係豬到冇朋友, 以為主人睇唔到就可以出手, 佢地唔知BK力量幾大, 其實成街都係CCTV, 我都係其中一個

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

DoDoDo

大宅

個工人可能趕時間, 咁又未至於要報警, 不過佢真係無乜耐性, EQ低, 希望個女仔媽咪知道, 可以提醒佢.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

昨日早上8點幾經過灣仔道, 見有個印傭怱忙咁帶著一對孖女, 讀幼稚園, 白色校服, 藍色邊. 當時印傭一路行一路打其中一個女仔patpat, 好勞氣, 唔知佢講咩, 但聽語氣係責罵緊個女仔. 個女仔無咩表情, 只係一路比佢拖著咁行. 佢雖然唔算係虐兒, 但教小朋友方法就有啲問題, 如果係我個女, 我一定會好心痛.
幼稚園小朋友俾人打而無哭喊, 亦無表情, 即係話唔係第1次俾工人打, 係被工人打到已經麻目.

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

昨日早上8點幾經過灣仔道, 見有個印傭怱忙咁帶著一對孖女, 讀幼稚園, 白色校服, 藍色邊. 當時印傭一路行一 ...
下次記得影佢相
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

首頁

尾頁

跳至