美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Stila cosmetic

May i know where i can buy STILA cosmetic products?

Many thanks!

男爵府

Re: Stila cosmetic

無得買了。她之前係joyce有consignment counter,後來開係duty free有counter,到最後就已經消失了...我都好鬼懷念它呢....

我最近係bangkok的departure hall內見到有stila的counter呀,如果去開bangkok的,可以去望一望。

大宅

我都好想買啊~佢樽遮瑕好好用~!!仲有好似牙膏咁樣o即出來gae lip gloss~包裝好靚啊~ :-(

男爵府

唉...我很耐之前去過joyce以為他們還有得賣...她們說無了,有好多客都在搵....她說有貨那時就無什麼人想買..一無貨就很多人問了....

我們唯有去travel時順手買的。

洋房

最近去台灣忠孝東路sogo都有counter,佢D Lip gloss col好靓,又夠厚,我好鍾意用..

男爵府

STILA真的幾好用的....每枝lipstick或gross都係一個女仔的名....好鬼有心思的...

我最鬼喜歡用它的compact,係我第一個買的compact,真係一用難忘呢...

首頁

尾頁

跳至