跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人知屯門有邊個醫生減肥好?!

自從生完bb重左好多,而且我一定要醫生睇住減先得,所以想問下有無醫生睇減肥掂,thx all!

別墅

Re: 有無人知屯門有邊個醫生減肥好?!

up

大宅

減肥e生屯門唔係幾覺有喎,不1我有個fd話
causeway bay有個中e睇減肥好似好掂,你要唔要info???
力力豬豬......惡仔一名∼

別墅

好呀,THANKS

大宅

我聽日問完個fd再pm比你,不過我家姐試緊sasa一隻叫”exilis 500”

伯爵府

悅湖有個醫生幫人減肥的,不過叫咩名我就吾係好記得了,我知道在街市後面,麪包舖旁第一間就係.

大宅

[quote]
Joan媽咪 寫道:
悅湖有個醫生幫人減肥的,不過叫咩名我就吾係好記得了,我知道在街市後面,

公爵府

好似新都劉孟蛟有得幫人减!

男爵府

家庭醫生都會la....
以前我試過睇醫生(個醫生由我細細過睇到我大)...醫生問我做乜肥左咁多(3個月重左10幾磅)= =~
我咪話唔知做咩law....咁醫生佢覺得我肥咁多唔健康所以佢就開左藥比我..但係佢d藥唔可以去藥房配~一定要由醫生開~咁佢同我講話如果我食左訓唔著..心跳就唔好食~咁3日就減左5磅..好堅...跟住我回返正常體重就冇食..都冇反彈~
醫生唔見意長時間食...重要既你減返正常體重就要健康咁keep住~
哈~我而家都肥左..但我會做下運動..再唔得先搵返我個家庭醫生~...不過d藥都幾貴下~好似250 3日藥..但我果次係睇咪傷風...都唔記得佢係分開定一齊...事關5年前既事了

伯爵府

luibaby:

我有兩個朋友都幫襯過,得架!!!不過佢地就話幾辛苦囉,可能有副作用啦!!!

首頁

尾頁

跳至