跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 18/9中秋慈善明星足y友誼賽

珍珠宮

第3隻腳
rita老公(^_^)梓希爸爸 寫道:
咦? SBB原來你都斷過"腳"咩?

斷邊隻?

:-( :-( :-(

[quote]
monster_mummy 寫道:
我地sbb斷埋"腳", 你有幾把閉.
sbb, 呵!!!!!!!!!
[/quote]
該用戶已被刪除

侯爵府

Re: 18/9中秋慈善明星足球友誼賽

如果再冇人報, 我諗個日要搵多幾條"靚"黎先得!

"子洋爸爸"我唔知佢咩料, 不過"糞提蕉先生"同"東尼先生"呢兩隻老野, 睇個款頂多廿分鐘貨仔(可能更小 ). 都係搵定幾條"靚"黎穩陣d! 費事踢踢下唔夠人

謙謙在2004年10月29日出世了!

伯爵府

sbb
你果然有'靚'用bor

等待驗證會員

請問大坑東人造草場係邊樹?

子爵府

侯爵府

9月18日
慈善明星足球友誼賽賀中秋

詳情如下:

大坑東人造草, 2:30pm.
球衣, 球鞋, BB, 飲料, 月餅等請自備.
對手: 明星足球隊.......的fans

如有興趣請報名(本人已有6-7人班底, 故名額有限), 報名前請考慮清楚, 如報了名而當日放飛機者, 其0411一歲生日會的參加資格都會被取消 (仲要全家個隻)

仲有, 如幾年先做一次運動者, 唔好扮勁, 并於出場前簽下生死狀, 生死有命, 富貴由天! Join 吧!

1. 戇居SBB, with 草草&謙謙... 手下6個
2. 糞提蕉先生(MM老公), la la 隊: 高定, 安格烈, 阻住晒
3. 東尼先生, la la 隊:開心媽, ben chow, 老妖
4. 子洋爸爸,la la隊non1022,子洋

啦啦隊團報名處:
(其實係mami baby gathering團就真!!)
=============================
1. 草草+謙謙
2. 高定+安格烈+阻住哂
3. 開心媽, ben chow, 老妖
4.onon1022,子洋

男爵府

sbb,

我老公問 :Firm 唔 firm?
MM :pint: 24/11/04-3.77kg(無衫) 23/12/04 - 5kg (有衫) 11/1/05 - 5.18kg (無衫) 9/4/05 - 7.41kg ( 單衫無片) 23/4/05 7.64kg, 頭仔:44cm, 身長: 68cm 28/5/05 8.18 kg 1/7know 爬地, 2/7去游水, 3/7understand鍚鍚 & 拍拍心口, 22/7 wave bye bye

侯爵府

Mother of Monster:
[size=large]Confirmed

男爵府

kyleung 寫道:
Mother of Monster:
[size=large]Confirmed

thank you 晒, 人地條女.
MM :pint: 24/11/04-3.77kg(無衫) 23/12/04 - 5kg (有衫) 11/1/05 - 5.18kg (無衫) 9/4/05 - 7.41kg ( 單衫無片) 23/4/05 7.64kg, 頭仔:44cm, 身長: 68cm 28/5/05 8.18 kg 1/7know 爬地, 2/7去游水, 3/7understand鍚鍚 & 拍拍心口, 22/7 wave bye bye

侯爵府

MM, confirmedededededededededed 啦!

叫你蝦子餅操定fit啦, especially for the 3rd foot!

侯爵府

津爸, 有關大坑東人造草場之詳情, 請參照本人於
05-09-06 10:21 於 "18/9中秋慈善明星足球友誼賽" 回覆阿pump老母的message

Join吧!
津爸-爸B 寫道:
請問大坑東人造草場係邊樹?

公爵府

哎呀, dpbbc
我唔黎喇
我唔想變黑炭頭呀
話哂都係靚女
靚女唔曬得

侯爵府

妖, Spring Pocket. Come lar!
你睇下Elise, 晒到黑"monk monk"一樣咁靚女啦!
我Ernest咪一樣黑炭頭, No problem wor, 仲做埋BB古天樂tim 呀

侯爵府

9月18日

詳情如下:

球衣, 球鞋, BB, 飲料, 月餅等請自備.
對手: 明星足球隊.......的fans

如有興趣請報名(本人已有6-7人班底, 故名額有限), 報名前請考慮清楚, 如報了名而當日放飛機者, 其0411一歲生日會的參加資格都會被取消 (仲要全家個隻)

仲有, 如幾年先做一次運動者, 唔好扮勁, 并於出場前簽下生死狀, 生死有命, 富貴由天! Join 吧!

2. 糞提蕉先生(MM老公), la la 隊: 高定, 安格烈, 阻住晒
3. 東尼先生, la la 隊:開心媽, ben chow, 老妖

啦啦隊團報名處:
1. 草草+謙謙

侯爵府

[size=xx-large]已經冇位了!

[size=x-large]請於當日自備"白色"球衣, 人造草鞋!

9月18日

詳情如下:

如報了名而當日放飛機者, 其0411一歲生日會的參加資格都會被取消 (仲要全家個隻)

5. [size=x-large]開心媽前度男友, Richard Gear

啦啦隊團報名處:
1. 草草+謙謙

侯爵府

[size=xx-large]已經冇位了!

[size=x-large]請於當日自備"白色"球衣, 人造草鞋!

9月18日

詳情如下:

如報了名而當日放飛機者, 其0411一歲生日會的參加資格都會被取消 (仲要全家個隻)

5. [size=x-large]開心媽前度男友, Richard Gear

啦啦隊團報名處:
1. 草草+謙謙
4. onon1022,子洋
5. 雲妹, 雲佬, 小雲 (余大嫂一家)

大宅

玩得開心D呀 :wink: [size=x-large]祝中秋節快樂
:-) :-) 我係小凱琪呀 :party: :party: 11月12日出世 :-) :-)
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至