自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唐英年講迪士尼樂園公益日專登製造迫爆場面

係電視睇度佢咁講,
佢智商唔知有幾高呢???
我地有個咁樣ge財政司長~~~勁啊...

公爵府

Re: 唐英年講迪士尼樂園公益日專登製造迫爆場面

我都想 佢兩吓!
咁即係要人做白老鼠~
咁對入場人士十分唔公平!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咪係,個個真金白銀比錢架!

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

死雞撐飯蓋
如果係專登就更抵
人地係比實際入場費入場玩架,竟然攞呢班人做白老鼠 :tongue: :tongue:

子爵府

不過想問下公益金日幾錢架?

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

穎穎媽咪 寫道:

公益金日係正常收錢﹐大人$350﹐小朋友$250

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

佢講果時真係極之樣衰, 唔知佢知唔知自己講錯野呢?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

痴孖根

男爵府

話明做善事,,做得善事都唔會諗住有回報,咪當入去參觀下.你睇個天都落雨喇.到下次咪唔駛周圍揾,

子爵府

仲話人影相唔啱喎,阻住d game開,去主題公園唔影相,唔通入去揾達草地all屎呀

複式洋房

stupid!!! :evil: :evil: :evil:

子爵府

kwan0520 寫道:
[quote]
穎穎媽咪 寫道:

公益金日係正常收錢﹐大人$350﹐小朋友$250[/quote]

嘩!咁即係玩d善長姐

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

?-( ?-( ?-( 我諗冇人想做完善事後俾人話自己原來做左傻瓜law, 依個先係main point. 我唔係依日去, 但都替依班入場gei 人不值.
catcatchong 寫道:
話明做善事,,做得善事都唔會諗住有回報,咪當入去參觀下.你睇個天都落雨喇.玩咪留番下次好天先再去玩

複式洋房

唐英年吹水唔抹咀

大宅

我仲book左18/9,果日係假期....
死啦!會唔會好似尋日咁排餐死架?
我直係寧願去海洋公園好過喇!
I'm not a yogi,but a yogist!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

肥嘟媽 寫道:
死雞撐飯蓋
如果係專登就更抵
人地係比實際入場費入場玩架,竟然攞呢班人做白老鼠 :tongue: :tongue:

侯爵府

好媽媽勳章

佢有病呀,專登...
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

男爵府

emmypun
媽咪我只係諗,好多嘢可以用另一角度去諗,咁會開心d..我諗真係做善事係唔會介意.因為如果呢d錢已經係諗住做善事就唔會去計較,試諗下今次做善事嘅人,1可以幫到公益金
2.迪士尼加長時間,可以玩耐d.3限制人流
到時迪士尼開左後每個入去玩嘅都可以開開心心

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

catcatchong

我明你講乜, 但係為官者真係唔應該講依d說話, 佢真係唔係做官材料.

首頁

尾頁

跳至