自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

交通、住宿、酒店設施OK? 多唔多蚊? 二歲半孩子會不會收加床費和各入場費?

禁止訪問

引用:交通、住宿、酒店設施OK?+多唔多蚊?+二歲半

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想知

子爵府

幾年前去過, 佢地最唔好係d 聯係設施要出外街, 尤其是去成功嶺, 好視乎出面治安得唔得

男爵府

畀面勳章

吾係wor 成功嶺都係很酒店入面個範圍 , 吾需要出外面, 我去過幾好 , 酒店好乾淨

大宅

我幾年前去過水療按摩環境係唔錯...有室內泳池同埋兒童遊戲設施, 食過酒店BUFFET都幾好,不過我冇住佢既酒店, 因為我哥本身住附近所以我地冇租酒店住 !

侯爵府

夏天玩到顛

啱啱上星期去過,都係團購網買,住公寓酒店,訂三間一房一廳,去到佢俾兩間兩房一廳,仲要係一個套房,有廚房,俾我訂多咗一個房,仲多咗兩位免費入會所酒店泳池...
呢間酒店lobby細,佢係似住宅service apartment,但房間都大,有齊洗頭水,沐浴露,拖鞋,毛巾等等...而價所酒店同囍悅酒店就真係酒店,有大lobby...
食方面,係附近都有好多食肆,但部份係好大陸feel,即係暗燈,冷氣細,但平及好味,近公寓酒店就有一間24小時KFC,另有一間金港港式餐廳,呢兩間比較光及乾淨...
成功嶺,團購係包入場,但係酒店要叫哥爾夫球車去,RMB3一個,唔叫車自己入場都得,行去10分鐘,去到係好多人影結婚相,有馬騎,機動遊戲:如旋轉木馬,海盜船,跳樓機,全是小朋友玩,有水上腳踏船,鸚鵡表演.....但唔好係入面食嘢,好難食...帶水,風扇,太陽帽...超熱...
水療中心,係酒店出面,可以步行去,都係5-10分鐘,最好去到即刻book定幾點做,我嗰次冇做,因為諗住夜晚去會即刻有位,但佢話要等3個鐘,唔通半夜起身做呀-_-...

男爵府

我都想知多d

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

Zita-ma 發表於 11-7-9 10:51
吾係wor 成功嶺都係很酒店入面個範圍 , 吾需要出外面, 我去過幾好 , 酒店好乾淨 ...

我4月EASTER去過, 同你一樣覺得OK呀, 我地幾個FAMILY玩得好開心
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

珊瑚宮

JUST 星期六去玩 2日1夜 住寓, 1房1听600尺, HKD350, 不包早餐, KFC 早餐都是 6元人仔起, 3人都是25元, 酒店320尺 , 近成功嶺多些, 但近水了遠些 "水了" 56元起 , 包飲品1杯, 生果盤 1, 乒乓球, 桌球,上網等任玩, 足了 56元(80分鐘) 其它推油 90MIS, 178元, 小費吊計 由5元--20元,
公寓 包酒店游泳1天1次/2人. 成功嶺遊戲5--10元1次, 騎馬40元/3圈, (好玩) 小兒好多遊戲都玩過, 思維車 60元20MIS, 1對1專人教, (對平衡力好好) ,採荔枝 20元大人任採,(又玩) , 好多人影婚紗相, 景色都幾靚, 不過就是"熱了些"
由羅湖火車站 白牌車130元人仔, (千期不要叫 酒店BOY仔代BOOK 車 , 因會+50元人仔, 嘉輝會--羅湖 開價 210元人仔)
食品都好平宜, 8樣 187人仔, (BUT 絲香蕉30元, 大多數是 1X--2X元)

別墅

由羅湖火車站 白牌車130元人仔,
即係唔係去程每個人130元人仔?

男爵府

畀面勳章

係 米 $130 一架白牌車呀 ?

大宅

羅湖唔係有VAN仔坐咩???...好似大約$25左右...直去到酒店....

男爵府

回覆 12312 的帖子

都幾平喎.:請問邊道定架??

珊瑚宮

酒店直巴時間不合。130元是一㗎車(包車),車程約四十五分鍾。

大宅

唔知成功嶺小朋友門票和嘉輝會的早餐幾錢呢 ? 因團購票不包括小朋友的早餐和門卷

有無媽咪知道呢?

別墅

有冇人去過嘉輝會酒店?

珊瑚宮

成功嶺門票 30元/大人, 15 OR 20/小朋友, 同公寓買 50元/門票+30元遊戲卷, 早餐好似50元大人,(因我沒有去食過--咁貴, 食得幾多呀 )

大宅

我剛問了 "一x旅遊" 佢地話早餐大小同價
咁咩好貴? 小朋友都食唔到幾多野.....

珊瑚宮

生活易$598包早餐,足療。酒店房 各2套

首頁

尾頁

跳至