跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 妳地個BB而家有幾重呀?

xs0156,

係呀, 我8月頭開始己經無返工啦...! 我暫定農曆新年之後先開始返工 (如果揾到的話 ), 所以我而家都可以話係一個full time mom 啦。

大宅

B聰 寫道:
我B裕8個月零19日, 重17磅, 會唔會un咗d呢?

差唔多10個半月了, 18磅咋!! 重得果1磅....,,
妳哋d BB又幾重呢?

大宅

Hi!

我囡囡就黎11個月啦! 上星期六係屋企同佢磅過有20磅重, 高75cm, 依家先出得2隻牙

我覺得囡囡係同齡bb中都算幾重下

大宅

我囡囡十個多月大, 有20磅幾. 她出生時只得5.1磅, 現在有這個磅數已很好了.

大宅

我仔仔就來11個月了, 星期六磅過, 有20磅.高76cm,
我看過手冊, 剛好係中間線

大宅

我仔仔有24LBS,10 MONS & 1 WEEK!
不過,容易傷風,氣管敏感!!!!幾重都假,最重要是健康呢!
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

子爵府

111111,
係呀,唔好成日病已經好喇
:-)  :-)  :-)  :-)

珊瑚宮

好媽媽勳章

我bb而家28磅91cm長

男爵府

我b女11個月得18磅76cm

禁止訪問

複式洋房

sa,
Hermes also weighs at 18lbs only..... he is a boy ah! :-( :-( :-(
Manicheung, how old is your bb??? 91cm long????

[email protected] 寫道:
Yau Yau 18磅幾炸

[quote]
manicheung 寫道:
我bb而家28磅91cm長
[/quote]

珊瑚宮

好媽媽勳章

hi [email protected] & Natma
我 bb 12月7日出世架,係啊,28磅91cm長啊,好似長得制喎,唔知會唔會有d唔正常呢? :-( :-(

而家要買d兩歲半size嘅3仔比佢着喇 :tongue:

子爵府

maincheung,
"兩歲半size嘅衫仔"
傑傑概身形仲可以著舊年d衫呀 :-( :-( :-(

珊瑚宮

好媽媽勳章

Josephing

係啊,要着兩歲半size嘅衫仔,因為唔夠濶所要買大件d,但可能要摺袖或者摺腳 :lol: :lol:

子爵府

maincheung,
我都有幫傑傑買大件d概衫,不過就算摺袖或耆摺腳 都唔稱身,我會留番出年先著

複式洋房

my bb also born on 07DEC, but she is so small,only 71cm /17lbs,I am so worry about her ,she drinks not so much milk everyday.How can I do?

珊瑚宮

好媽媽勳章

Josephing 寫道:
maincheung,
我都有幫傑傑買大件d概衫,不過就算摺袖或耆摺腳 都唔稱身,我會留番出年先著

留返出年着會唔會唔啱着啊? ?-( ?-(

子爵府

manicheung,
我都希望佢可以唔啱着

複式洋房

亞仔just reach the dinner table, 大概有75cm高, weight 28lb啦!

子爵府

畀面勳章

28磅
唔知Janan幾時先夠20磅呢
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

首頁

尾頁

跳至