婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

商家為求達到目的, 會將商品吹噓的有咁神奇得咁神奇. 唔好信, 況且抽熊膽汁過程殘忍, 不要跌入無良商人的圈套.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

appleyuen 發表於 11-8-16 21:50
我個女濕疹嚴重都咁樣,我見到好心痛
,可以醫得好的方法我都會試

嘩,Apple姐,乜你女女咁嚴重架,我細仔都有,我仲覺得佢已經好勁,原來............

收pm,我細仔睇緊一個出名嘅,但只係冲涼同搽藥膏,要好有恆心日日煲一大煲比佢冲,祝你囡囡早日康復!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cathy-tse 發表於 11-8-17 02:23
apple

妳有毛試過洗x生ar.........

巨星coke~

我仲未睇冼醫生ar ,因早排食緊醫生開的類固醇已好番,而家食緊熊膽粉清濕毒,阿女而家皮膚白雪雪,平滑哂,d印淡色左好多

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

醜樣豬 發表於 11-8-17 10:02
嘩,Apple姐,乜你女女咁嚴重架,我細仔都有,我仲覺得佢已經好勁,原來............

收pm,我細仔睇緊一個出名 ...

我都以為阿女已經係好嚴重,但我見過有d仲西利,連塊面都有,好慘

首頁

尾頁

跳至