自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

Charlotte_mom 發表於 11-7-18 12:41
我有去, 去左2次TIM(第2次佢邀請D無落搭既人再去)
雖然無唸住幫襯, 但我好認真聽架, 我仲俾返FEEDBACK佢, ...

聽你咁講,都未必咁搵笨,不過要睇下自己渡假模式囉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我唔信 :;pppp:

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

nintendo 發表於 11-7-18 12:50
聽你咁講,都未必咁搵笨,不過要睇下自己渡假模式囉

真的, 絕無搵笨, 我老公有朋友JOIN左, 佢年年都去得好開心
不過真係適合D假期多錢又多既人, 至可以用到盡
我自己係會鐘意揀唔同酒店既, 所以"硬食"MARRIOTT唔適合我 (我亦無錢無假架)

禁止訪問

回覆:萬豪會籍----有陷阱嗎?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

內容咪就係先要你俾一大舊錢(樓上話齋, 十萬八萬起碼!)然後每年就可以住邊D酒店點抵點FLEXIBLE咁, 又講到自己個CHAIN同埋邊D GROUP合作, 又可以加DD又BOOK埋人地D酒店咁LOR

有D會藉我聽過好衰, 到你BOOK時就呢度FULL果度唔得, MARRIOTT咁大個牌子又唔會做臭自己個名, 又唔會呃你既, 不過抵唔抵就真係見人見智喇!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

嗰次我同老公要兩個鐘先走得甩,你要有定力至好上去

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆 大力大力 的帖子

笑,果然系大力, 無人可以[線]到你。

水晶宮

回覆:萬豪會籍----有陷阱嗎?

真係僑唔怕舊...其實唔怕俾人煩死,都可以睇一睇,見識吓呢個世界有人咁樣搵錢既,不過我係樓主,都唔會去,d時間用尼同屋企人去玩仲開心!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

nintendo 發表於 11-7-18 12:25
佢歸唔歸本唔關我事
我淨係覺得,如果自己又唔係幫襯,去搞咁多野做乜?
去搞一搞幾個鐘,又要諗計甩身

agree.
對我黎講直頭多舊魚,為果幾百蚊,浪費自己2個鐘,又要比佢疲勞轟炸,同佢鬥智鬥力,全程心驚膽跳驚少d腦力同佢玩就比人踢入會,去黎都徙氣!

大宅

醒目開學勳章

我去過兩次, 第一次既禮品係$400 Toys R Us + $400 Marriot coupon (用黎食左buffet)
第二次, 佢又再invite我, 我話左無興趣佢都叫我地上去, 今次有$1500 cash (入左去credit card, 唔係直接比現金), 不過今次我真係比佢去sell到, join左個一年既trial memeber

上年我地去左phuket and bangkok, 老實講 resort真係好正, service亦好好. 完左一年, 佢地又再叫我地上去sell我地續會, 今次送左一晚香港酒店+早餐, 試左一年當然無再續啦, 因為真係幾貴

maisyraymond  how much is trial membership?  發表於 11-7-18 17:01

大宅

醒目開學勳章

回覆 abb10 的帖子

佢以USD計, 約HKD$12000 per year

maisyraymond  wow, are you kidding?  發表於 11-7-19 16:44

大宅

醒目開學勳章

回覆 abb10 的帖子

所以join左一年咪唔join lor

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

收過電話, 但無去到

首頁

尾頁

跳至