自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

梁詠琪你有冇自知之名架?

好似d男人露條雞仔嘜內褲邊!bra top???好似d剛發育著件胸圍背心咁!

Fans 力 阻 無 效
GiGi 露 長 腰 舞 到 抽 筋

梁 詠 琪 ( GiGi ) 在 新 歌 《 比 堅 尼 》 MV 中 破 天 荒 穿 bra top 及 熱 褲 上 陣 , 大 騷 長 腰 , 與 一 眾 水 辣 妹 大 鬥 身 材 。 然 而 性 感 背 後 , GiGi 卻 因 露 肉 太 多 慘 成 蚊 子 獵 物 , 她 又 因 高 鞋 跳 勁 舞 而 抽 筋 。

梁 詠 琪 ( GiGi ) 為 拍 攝 新 歌 《 比 堅 尼 》 MV , 破 天 荒 穿 上 bra top 上 陣 , 唱 片 公 司 特 別 邀 請 形 象 設 計 師 余 家 安 為 GiGi 設 計 服 飾 。
GiGi 揀 選 了 余 家 安 設 計 的 其 中 一 套 比 堅 尼 襯 白 色 透 視 恤 衫 及 熱 褲 , 另 一 套 則 是 bra top 襯 露 腰 外 套 及 牛 仔 褲 , 但 為 免 跳 舞 時 春 光 乍 洩 , GiGi 拍 攝 時 竟 穿 四 條 打 底 褲 , 她 更 慘 被 蚊 叮 長 腰 和 玉 腿 。

排 舞 師 幫 手 按 摩
今 次 MV 共 拍 攝 了 十 一 個 小 時 , 並 出 動 近 二 十 位 穿 比 堅 尼 的 辣 妹 為 GiGi 伴 舞 , 但 因 場 地 甚 為 悶 熱 , 一 眾 美 女 均 熱 到 香 汗 淋 漓 。 GiGi 又 因 穿 上 高 鞋 跳 舞 , 導 致 雙 腿 抽 筋 , 要 排 舞 師 為 她 按 摩 紓 緩 才 能 繼 續 拍 攝 。
GiGi 表 示 為 配 合 新 歌 內 容 才 作 大 膽 演 出 , 她 笑 言 已 是 性 感 極 限 , 未 知 她 曾 否 讓 男 友 鄭 伊 健 看 過 這 身 性 感 打 扮 ? GiGi 笑 說 : 「 冇 呀 , 我 知 道 尺 度 去 到 邊 , 有 個 底 線 , 所 以 冇 咁 需 要 , 工 作 上 我 唔 會 干 涉 對 方 。 」

露 股 罅 辯 稱 錯 覺
有 報 道 指 GiGi 穿 低 腰 褲 時 露 股 罅 , 她 即 自 嘲 說 : 「 可 能 我 腰 長 先 有 咁 錯 覺 , 平 日 游 水 同 出 海 , 我 都 會 比 堅 尼 , 不 過 今 次 fans 知 道 我 要 比 堅 尼 拍 MV , 都 好 擔 心 我 適 應 唔 到 , 叫 我 無 謂 勉 強 , 不 過 我 想 有 新 鮮 感 、 新 嘗 試 同 有 突 破 , 家 fans 見 到 都 讚 靚 , 我 就 放 心 啦 ! 」

男爵府

Re: 梁詠琪你有冇自知之名架?

不知所謂 :tongue: :tongue:

水晶宮

救命
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

露得甘辛苦、
真難為她

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

已刪除用户

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

侯爵府

just give me a break...Mrs leong....
:-D :-D :-D :-D

男爵府

畀面勳章

佢以為自己索過邵美琪吖嘛....唉....唔該慳D啦

大宅

惡頂
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

唉~~~冇身材又學人露~~~~ :tongue: :tongue:

子爵府

聽講佢仲加左厚墊先有o甘o既效果...

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

:tongue:

別墅

一d都唔好睇. :tongue:

洋房

好心佢啦, 唔三唔四

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

水晶宮

好媽媽勳章

方唔係佢見人地三點式拍廣告人人叫好,佢又想學咩.....
慳d啦. :tongue: :tongue: :tongue:
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

別墅

patpat234 寫道:
方唔係佢見人地三點式拍廣告人人叫好,佢又想學咩.....
慳d啦. :tongue: :tongue: :tongue:

[size=large]但係邵美琪的效果好好多噃.既性感,但唔cheap.

別墅

翡翠宮

Re: 梁詠琪你有冇自知之“明”架?

首頁

尾頁

跳至