興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Teresa 發表於 11-7-22 17:35
大眾書局(Hall 1) counter: Roald Dahl Box Set 賣哂; 另外有Charles Dicksons 小說, hard cover, $20@, 抵 ...

How about Darren Shan, Agahta CHRISTIE?

Thanks so much for your sharing.

珍珠宮

畀面勳章

weiwei 發表於 11-7-23 22:46
How about Darren Shan, Agahta CHRISTIE?

Thanks so much for your sharing.

我見到有本Agatha Christie合訂本, hard cover布面, 折實都係$100左右, 大眾書局counter. Darren Shan我冇留意, 因為有太多太多小說喇.

公爵府

Teresa 發表於 11-7-23 22:56
我見到有本Agatha Christie合訂本, hard cover布面, 折實都係$100左右, 大眾書局counter. Darren Shan我冇 ...

Teresa,

Thanks so much, HK$100 for 1, isn't it?

Teresa  Yes.  發表於 11-7-23 23:28

別墅

回覆 camomile00 的帖子

請問 I can read series 0係邊個 counter 有? thanks!

umama  "An I can read" at Kea and synergy  發表於 11-7-25 20:38

-=-=-=虎皮第一, 老公第二, 自己第三 =-=-=-

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

有無人知訂公主雜誌幾多折呀?THANK
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

男爵府

回覆 chiemi 的帖子

在HALL 1 booth #1B-C32 公司名好似是PUBLISHED ENGLISH LTD 咁 贈品是 FANTASTIC MR FOX 電影版

大宅

畀面勳章

Any booth sells books of Spanish and Japanese for Kids?

Teresa  Japanese, I remember there is one, seems called 大新.  發表於 11-7-24 22:11

用戶要求終止服務

我都去完書展,出哂血!只係兒童天地由十點行到五點,已經頂唔住,不過今年D書真係平咗喎,但係新加坡練習有D賣哂,阿囡就好鐘意玩足棋.

大宅

回覆 mont_sherry 的帖子

6. 地球儀沙灘波 $12, 都好抵, 總之買多幾個送比人, 平時不易見到

May I know from which booth you bought this? Thanks.

男爵府

回覆 Teresa 的帖子

HI Teresa,

請問你限量版grammer在那裡買的,謝謝

Teresa  Hall 1, Oxford University Press.  發表於 11-7-25 13:38

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

"Thomas" 10 books Special collection. Hall3 sells @$289. Hall1 popular, any 3 english book 50% off. Net $92.5. 劲抵!!

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

umama 發表於 11-7-25 20:37
"Thomas" 10 books Special collection. Hall3 sells @$289. Hall1 popular, any 3 english book 50% off. ...

我知我知! 不過已經唔敢再行埋去喇. 買到流血不止, 有D書真係好靚好靚. 如果屋企有間書房比我又唔同咁講, 買幾多都得啦.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Teresa , 麻煩你post下 100/8 disney書 個樣出來, 好想買, 但自己去唔到

大宅

畀面勳章

回覆 JanJanBB 的帖子

same here....can't find :<

大宅

畀面勳章

回覆 bbysh 的帖子

I bought already...20% off....so happy!

男爵府

First of all Thank you very much for all members; specially for Teresa
今日決定自己去了書展; 買了很多, 很多; 但回家計一計都是用了千多元, 十分平; 以下是小女今日的收穫(sorry! i don't know how to post picture)
1. $100/8本的dinsey book; 我買了一套5本加cd $100, 另外有17本圖書 $200; $100 4本的兒童百科全書; 另外有3本小學英文的字典

2. 怪獸家長2 $68

3. 新雅的書加cd; over 4本有75拆; 我買了5本; 功夫熊貓有8拆;

4. metro book 40%discount (all books);

本來想訂princess$540 (10% 加公主裙或禮品) 或是 $480 (20% no gift); 但都沒有訂; 後來有一個 counter "數學科技" 反而覺得這個有用d, 所以訂了!
對於我來說, 收穫已相當豐富啦!
Don't worry!Be happy!

別墅

回覆 hellokasin 的帖子

Many thanks! I bought the books today!

-=-=-=虎皮第一, 老公第二, 自己第三 =-=-=-

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Yes, thank all bk moms providing useful info!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

多謝所有提供資料的bk 媽咪. 昨天同事送咗張入場卷俾我, 所以我先入場咋.
只同老板請咗一個鐘頭假(4:00-5:00pm), 就按你們提供的資料入兒童館"博殺".
其實兒童館d 書商都好惜貨, 無再大減價促銷喇.
結果我都overrun, 成5:30pm先走, 番到公司老板有少少black face.

首頁

尾頁

跳至