自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

事由:幫母親大人取消妄尚痕寬頻服務
6月23日 致電客服要求寄出終止服務表格7月5日 致電客服後獲回覆6月28日已寄出終止服務表格
7月15日 仍未收到,著母親大人直接到門市取表格

7月16日 直接交表格到門市
直到今日仍未收到佢地既確認電話,就係咁樣頭尾又食左我一個月既時間,
唔知仲要等幾耐先取消到呢,討厭~

最不可思議既係,响D段時間我自己屋企都收到一張妄尚痕寬頻服務終止服務表格,
但係我屋企唔係用妄尚痕過喎,你話幾奇怪呢~

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

anniekwok 發表於 11-7-20 23:49
事由:幫母親大人取消妄尚痕寬頻服務
6月23日 致電客服要求寄出終止服務表格7月5日 致電客服後獲回覆6 ...

因為你6月23號致電要求寄出Cut from

直至7月15號 仍未收到?

你母親大人索性去門市 填from

最不可思議既係,响D段時間我自己屋企都收到一張妄尚痕寬頻服務終止服務表格,
但係我屋企唔係用妄尚痕過喎,你話幾奇怪呢~(6月23號邊個人致電CS 要求寄出Cut from先?)

會吾會有人填from地址 攪錯左啊?

你有無問翻你母親大人

謹記 { 合約快完結前 提前 二個月攪定D手續佢}

寬頻公司話 要提前一個月通知著{我可以提前二個月咖}

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

邊個致電都好,寬頻公司都會對登記人資料同埋核對郵寄地址的~
況且6月28日 & 7月5日兩次都有confirm係寄我母親大人既地址~
所有資料完全正確,因為張FORM係我填&我有COPY揸手~
母親大人用緊既妄尚痕係無合約在身的~
而我屋企收到果張係一個陌生人既名~
我屋企都唔係用妄尚痕~

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

大宅

我都係啦~傾好左續約$109(唔包電視),點知今期check 單$4xx,原來佢話要前1個月填張cut form(電視),但係無人講過囉~!

hker  what??? 咪嚇我呀?  發表於 11-7-21 10:37

侯爵府

form 那兒寫:如同時接駁now TV, 服務一併終止的。

現在cut service 那樣怪的。。。我要cut service, 他說modem +解碼也不會收回的。

即是:送給我的??

8mb, $145......太貴了!掛?

laubi  問清楚好wor!modem +解碼不會收回<--佢意思係唔上門收番,要我自己拎落去cs  發表於 11-7-27 10:51

侯爵府

我問過pccw +朋友,原來,真的不會收modem +解碼的。想多D人看now 掛? Thanks!

我8 月到期。。。希望新訂的kindle 3 free 3 g 有用。。。我有多點時間"跳草裙舞“

Thanks!

首頁

尾頁

跳至