自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 我又有左喇...若果係妳...會要嗎?

既然一早唸住生3個, 仲駛咩唸wor, 梗係要啦
自己骨肉, 點做得出唔要呀...又唔係十二三歲無知少女
不過, 我都係覺得, 我肯生2個, 政府應該獎下我wor...何況你生3個, 真係要suggest立法要求"多仔金"啦
努力呀

等待驗證會員

沙沙,
您之前都講過話會生3個... 但係我估唔到咁快!!!
恭喜您先!!!!! 我估您奶奶都肯幫您湊樺b呀.... 佢咁鍚桐桐... 您仲要同佢地開枝散葉.... 佢開心都來唔切!!!! :mrgreen:

努力...加油... 精神上支持您!!!!!! :wink:

大宅

take care

別墅

一定要, 努力, 支持你

子爵府

一定要! ?-( ?-( ?-(

該用戶已被刪除

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

shirleyshek 寫道:
其實如果經濟能力許可, 一定要啦..因為佢係一個小生命, 佢無辜的..., 但如果你地唔諗住再生點解唔做好D安全施呀?

不過, 經濟唔許可的話...又係一個好大的問題..

(以上只是我的小小意見, 請見諒)

Agree, so you need to make a deep connsideration...

子爵府

ardnas65 寫道:
沙沙,
您之前都講過話會生3個... 但係我估唔到咁快!!!
恭喜您先!!!!! 我估您奶奶都肯幫您湊樺b呀.... 佢咁鍚桐桐... 您仲要同佢地開枝散葉.... 佢開心都來唔切!!!! :mrgreen:

努力...加油... 精神上支持您!!!!!! :wink:

和應65!

沙沙,

桐桐&樺樺都比妳搞得掂, 妳一定得架, 妳99就應該...更加...無問題啦! :-P

民房

除非真係計過條數afford唔到,如果唔係我都會要。我唔想將來後悔呀!但係生完哩個之後,你真係要認真唸

男爵府

我會要o架

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

咁你細嗰兩個咪差12個月?
三個一定好熱鬧,
我妹都有3個,仲全部係仔吖!
嘈到吖!但見佢好開心。
好在佢住在加拿大,
大把地方比三隻monkeys走咋!
係呢,你都可以收工喇,
有無諗過「扎」左佢?
如果再多次意外咪.......

大宅

要啦!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

別墅

[size=x-large].一定要.

我媽媽話,生完之後咩咩,係"[size=large]一激即中"ga.

所以要做足安全措施. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

o下, 咩生完之後真係甘易有架 !!

男爵府

好媽媽勳章

一定要啊,支持你

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

梗係要啦~~~上天註定的,有小朋友係福黎架!!多d小朋友,熱鬧d,我支持你!!!!!

首頁

尾頁

跳至