美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

去表情紋

請問那款產品去表情紋有效? TY.

洋房

Re: 去表情紋

I am using a Q10 soy milk wrinkle sticker for deliminating the 表情紋, very effective, really highly recommended to you.

It is selling at a Japanese store called Bihida-Kan 美肌館. The address of the shop is 銅鑼灣希慎道2-4號11號地舖 (利園一期對面). Tel : 2882 3790

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Piglet-pal
How much?

洋房

Q10 好似係 HABA 既產品喎,
去表情紋.
Piglet-pal 寫道:
I am using a Q10 soy milk wrinkle sticker for deliminating the 表情紋, very effective, really highly recommended to you.

It is selling at a Japanese store called Bihida-Kan 美肌館. The address of the shop is 銅鑼灣希慎道2-4號11號地舖 (利園一期對面). Tel : 2882 3790

去表情紋

洋房

去表情紋.
Piglet-pal 寫道:

去表情紋

伯爵府

我同事話estee lauder新出去紋果支紫色(宣萱做代言人困支)好惦!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

別墅

vivienmak 寫道:
我同事話estee lauder新出去紋果支紫色(宣萱做代言人困支)好惦!

我4x歲阿姨都話去皺掂

複式洋房

我以前去momo beauty度做facial, 佢有隻gel係可以話pump返脹D蚊位! 我mummy都覺得OK!

大宅

Hi vivienmak,

you means the CP+ being promoted now, right? How much is it? Ty.

男爵府

好多品牌都有出Q10的產品,連DHC都有。

[quote]
wendyme 寫道:
去表情紋

男爵府

心思思..我都想試下tim。

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

做面部刮痧啦, 除左去表情紋, 重可以 提升臉部肌肉, 消除黑眼圈, 淡化雛紋, 淡化黑班、雀班、老人班......

我老公做左, 法令紋 當堂細左..........
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

男爵府

呢支究竟係精華素定係night cream?幾錢?

首頁

尾頁

跳至