自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 妳地個BB最鍾意睇邊個廣告呀?

talkative 寫道:
我個囡係廣告都睇的 :mrgreen:

我個囡都係呀,咩廣告都鍾意睇

洋房

利賓納 (飲我呀.......... 飲我呀.........)
葡萄適
國歌都勁鍾意 (好愛國)

男爵府

1. 邦民
2. 葡萄適火柴人
3. 利賓立
4. 國歌
5. Nikki 個牙膏廣告
6. 新聞報告片頭

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

係呀!! 我囡囡一聽到國歌就會拍手叫[好野!!!]

佢仲記得國歌之前果段簡介....佢會知道跟住就係國歌

kohelen 寫道:
阿囡最鍾意係新聞前ge國歌呀!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

1.邦民(天氣預告)
2.國歌
3.新聞報告片頭(音樂)
4.葡萄適火柴人

另外仲好鐘意睇芝麻街紅色果隻野....&放學icu隻歌同入面隻"沖沖"

大宅

阿仔都係咩廣告都睇...尤其係海外顧傭中心but我地屋企冇請工人wor,好怪 ?-( ?-(

珍珠宮

哎呀!!我個女 d taste 比較另類...佢最鍾意...新雄雞地產廣告...一聽到...羅記...(無言輕倚窗邊回望以往的片斷)...佢就無論做緊乜都令個頭去睇電視,我唸佢係羅記fans
新聞報導d dodo 聲前奏佢都好like!!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

我囝囝仲未有特別喜好既廣告,不過我囡囡就鐘意睇 麥當當既廣告
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

公爵府

hehe姐個白癡,求你好好活一次

大宅

我個女鐘意睇惠氏奶粉,有好多BB加柔和音樂的那個!

我的女兒叫瑩瑩,2004年6月6日出生。 她是媽媽的洋娃娃;是爸爸眼中的頑皮女; 是麻麻的傻妹豬;也是爺爺的活寶貝! :-D

首頁

尾頁

跳至