嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

學行帶

出街個陣, 箍住BB行既時候用個D呢??

請問大家用緊邊隻牌子好? 幾錢呀?

thanks

大宅

Re: 學行帶

我只係mothercare見過,大概around $400 - $600.

洋房

嘩~ 咁貴架

我見Chicco都係$99, 有無媽咪用過, 得唔得架?

珍珠宮

我係 Honey B (係Times Square, 9/F) 見過. 好得意的, 好似天使仔對翼咁, 仲可以做埋背包添. 但之前有啲媽咪報料, 話 9/f 而家closed for renovation, 所以我都唔知 Honey B 仲係唔係度???

請問有冇媽咪最近去過呢??? 如果係closed咗的話, 又知唔知搬咗去邊呢 ???? 謝謝......

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我個條係 Honey-B 度買架,Timesquare 個間冇左啦,搬左去中環呀,一條要 $230。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

唔該請問係中環邊度呀??? 謝謝......

esmehouse 寫道:
我個條係 Honey-B 度買架,Timesquare 個間冇左啦,搬左去中環呀,一條要 $230。

子爵府

CherylMaMa:
Honey B~中環德記笠街7-10號世紀廣場10/F

珍珠宮

Hi yoyobb,

Thanks a lot for the information.

該用戶已被刪除

男爵府

大口仔BB 寫道:

出街個陣, 箍住BB行既時候用個D呢??

請問大家用緊邊隻牌子好? 幾錢呀?

thanks

我o係吉之島買, 牌子唔記得, 大概 $4x.
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

別墅

我喺荷花買, 牌子係 Tommee, 會員價 HK$45.50.

除咗學行外, 附加兩條帶, 可以扣在椅背用!!
大家好!! 我係乖乖豬妹!!

珍珠宮

d價錢咁參差既, 究竟function係咪一樣架

首頁

尾頁

跳至