美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

d

大宅

push

男爵府

複式洋房

其實我一年都要整兩次負離子,每次都係整得好直好唔自然,最少要洗一個月頭先會自然D!!新年前我朋友介紹去荃灣IN & OUT,整個負離子係夠直...不過超唔自然(我已經講左唔要咁貼架 )剪得又唔得..SHIT!!!上兩星期見到路德圍有間新開SALON,本來我好少試新SALON,但呢間野紫色BING BING閃哂既門面,呢個裝修好特別好靚,我行左三個圈,雖然果度都好多SALON,但間間都試過冇一間啱心水>.<咁我就大膽一試,我如常話做負離子,點知個髮型師走過黎好細心咁問左我幾條問題,佢就話:其實你唔係真係想做負離子咁直,睇你面型髮尾做番少少輕微內彎,可以修番個輪廓睇落塊面會尖D!! 嘩嘩嘩,唔洗我講佢已經知我想要咩,太感動喇!!最後...整完個頭都而家都兩星期有多,第一日番工D同事仲以為我SET左頭,因為我個頭直得黎有D向內彎彎地,好自然...真係唔似做左負離子,好開心呀!!電左咁多年負離子未試過咁鍾意,佢仲幫我剪到成個日本妹咁,個陰向則又見唔到條介,呢個頭我 LIKE左好耐,但次次問D髮型師都話SET出黎,冇唸過可以整到呢個頭,佢地電既過程唔同一般SALON整負離子咁架,可能因為咁所以效果自己好多,冇咁直板板 呢間野叫COLOUR PURPLE SALON,佢地屯門,元朗都有分店

版主示:禁止服務宣傳.如會員有需要請利用pm索取資料.

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

回覆:求介紹好的髮型師(荃灣~葵芳)

我其實好滿意我搵開既髮型師, 亦介紹過朋友同事去, 大家都有讚冇彈, 我幫襯左佢好幾年了, 價錢相對in&out果d比較貴, 不過負離子電染等等都唔傷頭髮, 仲好滑~ 髮型師好有心機聽我既要求, 又唔多言唔會嘈住你~ 佢響新都會既Faye~

男爵府

momolam1010 發表於 11-7-29 13:39
其實我一年都要整兩次負離子,每次都係整得好直好唔自然,最少要洗一個月頭先會自然D!!新年前我朋友介 ...

how much???

男爵府

我做左有十年負離子 & 游離子, 近幾年係IN & OUT做, 由最早期仟幾到幾佰都有, 以前頭髮只係少少曲, 宜家頭頂新生果D都曲埋, 係唔係傷左呀? 唔知仲做唔做負離子好, 唔做個頭又樣衰

別墅

葵芳既話其實你唔介意價錢既話又有服務,就葵涌廣場有間salon one都幾好架..佢地岩岩仲係橋下0個頭開左間分店..好舒服好正囉個環境..

gigi1020  請問係咪葵涌廣場落橋下manninx隔離?  發表於 11-8-1 14:54

複式洋房

回覆 bb716 的帖子

我整左$488^^中價...可以接受

男爵府

回覆 momolam1010 的帖子

$488都ok喎, 係in & xxx做游離子都差唔多價錢

複式洋房

我都有在荃灣做負隔子, 價錢係比一般貴少少,
幫我整頭的髮型師, 搵左佢10幾年整頭,
不過有時我都會試下其他salon, 每次整完d頭髮都唔靚,
所以我會去返 荃灣 千色店 大X 樂附近 個間 MS&MRS SALON 搵 PACRO WONG ,

複式洋房

回覆 bb716 的帖子

你係IN & XXX 都整4佰幾,我上次去整3佰幾...可能因為咁佢地D態度好似好求其=.=總之就好趕時間啦!!!而家呢度起碼個髮型師會有心同我整同我溝通,比多100都抵D!!!

大宅

我都想知

首頁

尾頁

跳至