潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Zara開了後, 你地買過d咩?

我只買了件恤衫仔比阿囝. 其他的好似幾貴. 一條褲仔差唔多要成三百大元.

民房

Re: Zara開了後, 你地買過d咩?

左記都要差唔多價錢, 我自己就覺得ok, 唔太貴, 中價路線.

別墅

最初喺 ifc 時都成日買, 但臨近開其他分店開張時, 就愈來愈貴!!

近日都少買咗, 但無可否認 D 衫真係好正!!
大家好!! 我係乖乖豬妹!!
該用戶已被刪除

男爵府

佢 sales 果時, 我買過幾條裙比朋友, 幾件3比仔 ... 好平好正

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Scarf, the price is acceptable.

大宅

Zara~nice design but poor quality (I still buy )

大宅

我前年未有bb時去IFC買d襯衫同短身jacket. d款好似靚d同價錢好似無今年咁貴. 上年有咗bb無去過. 今次去海港城只望了一陣. 好似麻麻地. 所以只買了件衫仔比阿囝. 有d燈芯絨褲仔真係幾靚. 不過for baby真係貴咗少少.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Frankly speaking, I like the shop in IFC rather than TST..

大宅

我無買過童裝,望落去好似老積咗!!!!!

我最近去過睇中啲迷彩和軍綠色款嘅jacket & pants.
但未着得,所以無買。
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

珍珠宮

買咗條beige color 的燈芯絨褲仔俾呀囡. 佢啲童裝都幾靚, 但價錢都唔係好平.

男爵府

CherylMaMa 寫道:

買咗條beige color 的燈芯絨褲仔俾呀囡. 佢啲童裝都幾靚, 但價錢都唔係好平.

請問幾多錢

複式洋房

petitfairy 寫道:
Zara~nice design but poor quality (I still buy )

Yes!!

男爵府

我剛買了一對 Boot 同高跟鞋, 的款式好岩我, 夠簡潔, 價錢適中。

伯爵府

Nothing for me. But my hubby has bought some shirts, reasonable price and I bought kids' wear to my daughter during sales period coz quite expensive

男爵府

鞋我買唔到, 因為0的SIZE 太大0拉.

買過童裝TEE, 褲, ONE PIECE, TOP, 裙等.

我老公就剛買0左件冷衫, 都係3百零蚊.
違規簽名-超版代刪

公爵府

我都係去開ifc果間買﹐我地成家都係佢度買好多野﹐因為我
同我老公都係大大隻果種﹐佢果度d衫褲多size揀﹐好arm我地 價錢都幾合理﹐而且去ifc又好近我地屋企。

我自己係佢度買過好多衫﹐幾條褲﹐一條牛仔褲﹐另外果d有闊褲和西褲﹐鞋就未買過。買過兩條裙﹐一件jacket和一對鞋比亞女。另外我老公返公d衫褲都係佢度買。我以前就鐘
意mango多d﹐但而家就鐘意zara多d。

大宅

啲BOOTS靚唔靚架

珍珠宮

I bought it at the baby's corner (as they have a corner for the elder kids). It's around $2XX.

RCHU01 寫道:
[quote]
CherylMaMa 寫道:

請問幾多錢 [/quote]

男爵府

買過一件童裝 T,一洗就 'where' :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至