嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Pampers (棉柔)會漏尿?

我女兩個月大,中碼bb,用s碼pampers,近排試過幾次漏尿,點解?Huggies好用嗎?

複式洋房

Re: Pampers (棉柔)會漏尿?

會唔會包得唔好,我個仔用左4個月完全無漏過尿,我試過日頭比佢用妮飄及噓噓樂,都係覺得pampers最好用.用妮飄都試過漏尿.

大宅

我覺得pampers最好用

珍珠宮

漏尿會唔會size已經唔啱拿 我之前都試過, 用隻隻片都會有漏, 不過後來換左size就冇問題.

大宅

我囝囝一出世就用pampers特級棉柔, 從來都無試過漏尿.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

大宅

其實漏唔漏係睇下你包得好唔好咋....
我女一出世用健力士..個個都話好架...
點知有次我包得唔好...咪一樣漏.....
反而用咁多次pampers就冇漏過喎....

大宅

完全冇漏過~ pampers good~
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

複式洋房

係咪size細過頭??

cway 寫道:
漏尿會唔會size已經唔啱拿 我之前都試過, 用隻隻片都會有漏, 不過後來換左size就冇問題.

複式洋房

係咪size細過頭??

cway 寫道:

首頁

尾頁

跳至