跳至

首頁

尾頁

別墅

之前,我買左把刨生果皮刀,Sales話:''係陶瓷黎架,好利ar,乜皮都刨到,好好用''!!(好Nice既態度)
聽到gum好,見個樣都幾靚仔,所以買番去試下,掂知........
不但刨唔到野,我重懷疑係把膠刀,無論我刨Apple,Carrot,節瓜...都刨唔到皮,所以我羅去換...
掂知佢話要單先換得,我同佢講,買時你同事無俾單我,因為我放下$$就立即走人,
佢死都話無得換,但我話,E D係你公司產品問題+你同事聲稱好好用&好利,我先買!!
最後佢講:''產品問題唔係問題黎ar,你有單mi換俾你law!!''(用好串口吻)重話都無客換過!!
佢既意思就好似話我聽,唔係佢公司產品問題,係我搵野黎嘈&搞事gum...
我當初諗住一黎話佢地知把刀唔用得,叫佢地收起唔好賣la!!二黎有幾間分店既公司無理由因為佢地公司產品問題而唔俾我換ar ma!!
但最估唔到係佢地D員工服務態度差到...不但唔承認產品問題,重好似我黎搞事gum,用D串咀口吻對待客人,又唔誠實斯騙客人....我下次都唔會去E間''上等貓''買野ar la!!
在此提醒大家....!!

別墅

間舖位置係邊?

別墅

間舖位置係邊?

子爵府

在大埔墟呀~~~
呢間野D態度好差架喎~尤其係四眼果個阿嬸~~
SORRY~~我真係忍唔住要叫佢阿嬸~因為佢真係衰到不得了:;pppp:

男爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 畀面勳章

你意思係係運頭街, 有隻貓做商標的家品店?
我選擇了快樂!

別墅

係ar!!
個女仔都無乜野既,打工o者!!
最惱係佢個所為既阿頭,o係電話到串到爆同我講''產品問題唔係問題黎ar,你有單mi換俾你law!!''
惱到我ar.........

別墅

係ar!!
有隻貓做商標的家品店ar!!
D野品質又越來越差,我之後都唔會去買野ar la.......

首頁

尾頁

跳至