論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪,

我今朝收到風話我個印印幫我個仔沖涼(仔今年3歲幾)除哂衫之後影相, 之後仲擺個電話係到錄, 我想問下如果我返去問過, 又係佢電話到搵到相OR片段, 咁我係唔係可以報警告佢???

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

Yes

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小心打草驚蛇,
先搜集證據
有証據係手就即報警...

8掛一問, 你點收到風架, 小朋友講???

禁止訪問

畀面勳章

回覆:影沖涼相??

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都一定會接受唔到的

大宅

報警可以告佢咩呢???

大宅

其實我都想知報警告佢咩呢?

我對住呢個印印愈黎愈忍耐唔住. 個人進入左緊張狀態, 最衰自己又唔忍得...... 一有野就即問, 即鬧, 即講................

大宅

係我大女話比鄰居既婆婆知, 婆婆話見事態嚴重, 即刻打比我囉.

男爵府

回覆:zeke 的帖子

藏有兒童祼照,己經可以報警!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

偷偷查看佢手机d相找証據。

可惡、下流、賤格!

男爵府

回覆:影沖涼相??

樓主:如果係真一定要報警,keep小朋友呢d 冇穿衣服嘅photo係不合法, 另外,小心留意佢有冇做一些傷害小朋友嘅嘢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

報左警未呀?

先詐抵話佢成日講手電(諗清佢有幾多部喎!),要keep佢,假日先比番佢,然後暗地裡報警啦!!

你女知咁多野,有無同阿女傾下?

首頁

尾頁

跳至