自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雖然帶理呀女去會較麻煩,但我都係鐘意呀女一齊去,因我好怕住酒店,c6沖緊涼都起碼有人陪我,無gum驚.另同呀女一齊去都好閞心,如唔帶呀女去我一定會好掛住,gum我寧願唔去.我有個fd個仔成10歲都唔會帶理佢去旅行,only兩公婆去

子爵府

must bring along children. There was once I did not bring along my kids, I feel so sorry and boring without them. So, I will bring them along for sure!

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我鐘意一家人去.咁樣我先會玩得放心.如果唔帶佢地係身邊,我諗我每日每分每秒既行程都係掛住佢地!!
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

珍珠宮

一時同小朋友

一時兩公婆

jenniferzhu  agree!  發表於 11-8-5 12:46
kkttssng  agree!!  發表於 11-8-5 11:56
whitehorse  Agree.  發表於 11-8-5 11:36

翡翠宮

一家人去

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hiragana 發表於 11-8-5 09:35
一時同小朋友

一時兩公婆

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我好想2公婆去, 但2個仔仲細, 唔放心交比工人揍.....

AAmother  agree唔放心交比工人  發表於 11-8-5 10:09
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

子爵府

睇吓去邊啦... 通常都帶埋4.5yrs 仔去, 無帶阿囡2.3yrs, 因佢仲細...
有時老公都只係想得我同佢

珍珠宮

好媽媽勳章

我一定會同埋小朋友去, 一齊分享開心時刻

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

各有各好...
不過依家我會中意帶埋小朋友去多d

大宅

回覆:你地鐘意同c6二人世界去旅行定帶理仔女一齊去

del

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我一定帶埋個囡去

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一家大細一齊去...

禁止發言

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

會一家人去, 漏低兔b我一定心掛掛~ 不過暫時兔b 仲細, 或者遲多d , 同埋一去要預埋奶奶, 無埋由掉低佢, 洗費起碼幾千(短途/大陸)至萬幾(東南亞)... 而家唯有儲下錢先~

kiu1112  你真好,會帶理奶奶  發表於 11-8-5 10:17

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想兩公婆去,近期想去一轉馬交
但唔知點解去睇package問$$時都係重點睇小朋友有咩玩同兩大一細幾$$

水晶宮

我地試過住左一晚酒店,頂唔順,大家都太掛住小朋友,第二日,飛返左屋企,自始以後,去邊都一家去!

大宅

三兩天就二人世界,去遠d就全家總動員!

大宅

有時我都想可以只得兩公婆架,可以過吓二人世界,但掉低個女我又唔放心喎,所以都會同埋個女一齊去,大家開心

男爵府

亞女出世以來, 除左有一次佢未夠一歲驚太細冇同佢去, 之後次次都有一齊, 雖然要帶多好多野, 但真係一家人一齊去玩開心好多~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

首頁

尾頁

跳至