自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

sampcy 發表於 11-8-5 18:01
本簿仔係咪就算用正價買飛都無得送要另外買呢?

因記得早幾年去, 佢有PACKAGE咁, 2張大人門票連一本COUPON( ...

回應番你點評
sampcy thank you for sharing! 係咪好多人(尤其B6人)呢? 你幾點去到呀請問! 發表於 1 小時前

都幾多大陸人, 但我覺得秩序OK, so far無打尖插隊等
我大約一點去到, 排隊買飛排左一個鐘! 之後坐左向場外睇本coupon有咩著數野, 大概兩點三左右入場
入到去, 各個攤位都有大約廿個人排隊拎禮品, 所謂禮品都係環保袋, 不要也罷...

因為一心入去買雪X同埋睇pampxxs, 而且又多人又多車, 我都無細心睇其他攤位
如果用NUK, 我諗都應該抵卦! 因為我見好多人揀到成個籃都係野, 收銀條龍勁長! 我本身無用呢個牌子, 所以無去望過

本來去之前, 見網上好多評語都話無乜特別抵
但可能我買雪X平成五十蚊一罐, 所以在我而言係值得去囉~~

sampcy  明白, 多謝你咁詳盡既分享, THANKS!  發表於 11-8-5 19:26

子爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

其他真係唔好推bb車去, 好多人

大宅

回覆 wendyaupooh 的帖子

huggies 濕紙巾 如果144塊既就210蚊1箱..有6包..如果係HUGGIES度買滿700蚊既...就送50蚊百佳現金卷同一盒WINNIE POOH既huggies 濕紙巾盒呀.

我就買左一箱同兩箱大碼尿X.

大宅

呀.唔記得講..最抵係NUK既一SET裝3個奶瓶.只係115咋!.+29蚊仲有洗奶瓶液..

男爵府

親子達人勳章

回覆 反斗寶寶 的帖子

HUGGIES L SIZE PANTY COST $104. DON'T KNOW xl. BUT PHARMACY IS CHEAPER.

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問有冇人知雅培3號奶粉有咩優惠? Many thanks.

大宅

回覆:去完/去緊 荷花舉辦既BB展 報料區

h牌濕紙巾144pcs, 最平反而係manning counter 100/3pack

雪牌奶粉1號,$170/can 俾係藥房平幾蚊。但我買8罐,送兩罐350g+玩具1件。變相佰幾二佰蚊,ok 抵。但聽到人話2號$155俾藥房貴,唔知係咪真。
另外買左1pack 韓國牌子濕紙巾,$100 有4大(80pcs) 2細。試用時都幾ok.

Babi counter 買左個孖位暖奶器送俾人$178,平街$30左右。另外買左張披肩$148,質料ok設計幾特別,開左手位的,用揹帶或車仔時bb可以伸手出黎。
heathly time over $380 20%off + free gift

dwinguler地墊8折

pampers 價錢=超市價,但over $500, $900, $2500 有gift pack 送。$2500 gift pack upgrade to $4000. 所以無左$4000 gift pack.

3d 模型(整bb手腳果啲)$250 1盒for 2次。有兩間賣一樣價錢,但相架唔同。

反而韓國奶粉有幾多都有discount. 其中一間較有印象係高樂兒ex, $210買一送一。如果有b食呢隻可以留意下。

soft baby/cc 樂都ok抵。有用開的話都抵買。

其他啲野無話好優惠或我無留意。(奶粉唔知,因為只睇返雪牌only.)

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

回覆 devilcandy89 的帖子

我想問下HUGGIES大碼幾錢一包/一箱? THANKS!

大宅

吾去好過去....
D野又5平...
同埋我聽人講以前有好野送...而家得個環保袋...

水晶宮

今次真係無咩野好行..連d禮品都cheap左好多...
d野唔係特別平...人又多...大肚婆去都可以理解..但真係唔適合bb去羅...bb車剷來剷去..真係迫上加迫......

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

osim 發表於 11-8-5 14:12
知唔知NUK80片濕紙巾幾錢呀?

$20 if I remembered correctly

水晶宮

仲有就係pampxxx用其他尿片袋換試用裝....要排隊派籌..等換一張問券......再等等等等..等好耐先換到..仲要每次每人只可以換一包...真係排到蚊訓!!!!!!!

ching070707  舊年都好似係咁  發表於 11-8-5 23:57

水晶宮

仲有就係pampxxx用其他尿片袋換試用裝....要排隊派籌..等換一張問券......再等等等等..等好耐先換到..仲要每次每人只可以換一包...真係排到蚊訓!!!!!!!

禁止訪問

大宅

回覆:去完/去緊 荷花舉辦既BB展 報料區

冇野平,吉之島同藥房仲平,不值得去!排隊買票都排咗45分鐘。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘉汶 發表於 11-8-5 21:41
吾去好過去....
D野又5平...
同埋我聽人講以前有好野送...而家得個環保袋... ...

yes ..............
I go to counter PCCW eye ,個女仔叫我填野, 我問佢個袋有咩野嫁,佢地之後先放D 野入去 (即係得一個袋 law ,因為最初我都以為係送環保袋)

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

APPLE_E 發表於 11-8-5 16:53
麻煩媽媽們可以報下料:-

pamper 大碼 尿片有咩優惠呀? 幾多錢
唔使去,如果你想買野星期 五既mannings 仲買夠138 有野送

好cheap 。。。。。 既bb展唔好去啦

大宅

爸B勳章

回覆 nevillekhho 的帖子

thanks!!

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至