影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我都晚晚有追,+我覺得張可頤好靚

原帖由 abinayams 於 11-08-10 發表
我都晚晚有追, 我覺得張可頤好靚
係,最令個時!

LedTV  agree..now no good  發表於 11-8-10 18:21

公爵府

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

!乜得三十集咋!我以為做到放完暑期添禁我以後夜晚睇乜慰寂寥
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我好想睇洛神呀,點解咁耐都唔重播架? +

原帖由 MrsFung 於 11-08-10 發表
我好想睇洛神呀,點解咁耐都唔重播架?
我都係呀,有陳豪架

大宅

畀面勳章

回覆:Toyi.C 的帖子

希望快啲重播馬場大亨啦…

禁止訪問

回覆:今晚金枝大結局

翡翠宮

2021勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

得三十集呢,做完又無野追

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

大宅

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

捱眼瞓都要追埋, 實在太好睇, 睇如妃和孔武, 值回票價好似話明年計劃拍續集.........希望成事, 超期待! 題外話, 我認為如果皇后的角色俾謝雪心做, 重正, 因夠奸, 陳秀珠都做得唔差!

尼古丁  陳秀珠好d  發表於 11-8-10 22:44

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

之前忍唔住去土豆網睇哂,唔知跟住會做乜野戲呢?

大宅

mickeyeva 發表於 11-8-10 19:25
捱眼瞓都要追埋, 實在太好睇, 睇如妃和孔武, 值回票價好似話明年計劃拍續集.........希望 ...

續集.............冇左黎芝

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

玉瑩去左邊?小格格點死?有幾集冇䏲!

大宅

回覆:claudia 的帖子

實在太好睇 同埋每個角色都做得好好 所以我晚晚追看

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

kinglau 發表於 11-8-10 19:39
玉瑩去左邊?小格格點死?有幾集冇䏲!

玉瑩今晚會出!
小格格因唔足月出世, 最係病死了! 你上網要睇翻27集, 就會交代小格格點死, 如妃再被皇寵愛!

大宅

聽晚開始又可以早d瞓喇

寶石宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好想睇, 不過太夜了~
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Thanks~

我間中追吓乍!

侯爵府

2021勳章

咁就可以收拾心情
較返個生理時鐘
9月就要06起身喇 ~

伯爵府

之前忍唔住dl黎睇曬喇咁快大結局喇 ?

子爵府

畀面勳章

回覆 fayecat 的帖子

以前因為收視好, 無線於是播加長版, 即係集集都長D. 所以變左四十集
而家重播係播原本個版本, 所以咪得三十集囉.

你睇果時唔覺少左好多情節架咩????

首頁

尾頁

跳至