跳至

首頁

尾頁

別墅

佳佳定小苗學芭蕾舞好??想比個女學下..

男爵府

囡囡兩間都學過, 我覺得小苗好d, 環境較企理及感覺較似芭蕾舞學校.

大宅

回覆:fungpui_729 的帖子

我都打算轉去小苗。而家係佳佳學緊感覺越來越差~

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

小苗向邊架?Thx

雖然我在線,但可能行開左

大宅

引用:我都打算轉去小苗。而家係佳佳學緊感覺越來

原帖由 yiuyiumun 於 11-08-11 發表
我都打算轉去小苗。而家係佳佳學緊感覺越來越差~
同意,我個女都係佳佳學緊,真係激到一肚氣,好想同佢轉

大宅

回覆:88 的帖子

你囡而家跟開邊個miss?或星期几上堂?

大宅

回覆:yiuyiumun 的帖子

星期六。

洋房

回覆:佳佳定小苗好,?

小苗係「光華廣場 11樓」在好到底對面

別墅

好似好多人都去小苗咁....個個都話佳佳麻麻...

大宅

我個女係小苗學緊,感覺太多人。唔知佳佳一班有幾多個小朋友呢?

大宅

我個女係小苗學緊,感覺太多人。唔知佳佳一班有幾多個小朋友呢?

大宅

大宅

別墅

我個女係小苗學緊,感覺太多人 => YES

我個女都學左兩年, 現在沒有學了, 因為我不接受到交了學費, 而突然要請病假而沒有提供e-生紙的話, 扣了學費.

bibian  有d中心冇醫生紙,show有效藥水樽、藥袋都ok架!  發表於 11-8-17 20:32

大宅

我自己在佳佳學過,好激氣,佢唔夠人開班會求其比一班你,
我果陣初學,佢比班六級同我一齊跳,仲要我補差價。
我同學個妹妹在大會堂由細學到大,口碑唔錯。
願幼兒都能健康快樂地成長,做一個有用的人。

大宅

回覆:佳佳定小苗好,?

我個女兩間都學過,早期係小苗學咗一年,之後轉咗去屯門佳佳學都有一年,今年5月仲考咗試添!兩間D老師同receptionist比我感覺都好好。元朗佳佳我就唔太清楚,但屯門個間就真係好細心同有交帶,我囡囡係跳舞上有問題,個導師係會主動call我同我傾及比意見,而我囡囡都鍾意係個到上堂。

洋房

我兩個女都在屯門佳佳學, 幾個導師和receptionist都好好,每班唔會太多人, 小朋友很喜歡上堂.

男爵府

好媽媽勳章

我不想說 發表於 11-8-14 21:05

想知小苗一班有幾多人呀? 是平日定星期六,日人多D?

首頁

尾頁

跳至