嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

吉之島減價報料.

希望大家可以報報料有咩抵買.

大宅

Re: 吉之島減價報料.

二十號屯門吉之島有baby展
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

PIGEON獨立產品冇特價,只有一pack裝先有.

複式洋房

PIGEON一pack裝幾平. 今天都有得看 in Jusco

[/url]

複式洋房

黃埔 Jusco:

Pampers:
舒適護膚 (L) 87.9 /60 片
超溥乾爽 (L) 209.7 /128 片 (兩包裝+16片試用裝)
買滿$150送細毛巾,買一箱送餐具(碗+杯+匙+叉)

Johnsons & Johnsons:
棉花球: $9.9 / 60 pieces
Lotion: $27.9 / 1L
濕紙巾: $59.9 / 3包
買滿$250送大毛巾

Huggies:
Ultra Comfort (M): $82.5 / 50 片
買1包送30片濕紙巾,買2包送80片濕紙巾補充裝,買1箱送多盒80片濕紙巾原裝

Nestle:
米糊50 / 2罐
送膠碗

由於我只係買左以上產品,其他優惠資料就要留番比其他媽咪報導啦.

伯爵府

我想問bb展做到幾時呀? 如果訂飄妮尿片其實比係葯房買邊樣抵d呀?

洋房

snoopyiu 寫道:
我想問bb展做到幾時呀? 如果訂飄妮尿片其實比係葯房買邊樣抵d呀?

我都想知道呀,thanks!

大宅

我個人覺得尿片點都係藥房抵d,

複式洋房

請問有冇人知坑口吉之島開始了嗎

伯爵府

snoopyiu 寫道:
我想問bb展做到幾時呀?

9月20 ~ 28日

大宅

熊媽 寫道:
我個人覺得尿片點都係藥房抵d,

我都覺得係,須然我唔係用妮飄,但我睇fitti M,L,XL藥房都係買$63,但係jusco特價都要買$69,奶粉A十2藥房都係買$130,佢要買$144.5,所以我都覺得係藥房抵d!!! :tongue:

洋房

Nepia M: Jusco sell at $79.7 (感謝日折扣); 藥房$80.
不過Jusco送sample
[img align=left]http://www.josephleung.net/My%20Baby/mth06h.jpg[/img] 皓然相薄

大宅

洛克人 寫道:
請問有冇人知坑口吉之島開始了嗎

My brother told me it is STARTED !

伯爵府

我覺得今次jusco減價d 野一d 都唔平﹗ :tongue: :tongue:

奶粉又冇特價,尿片又貴﹗都係藥房平d

其他如avent d 野都只得9折,荷花有vip仲平過佢啦﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Combi has a package price $4190 for a Combi 搖搖椅 + 手推車 JT540。 5% discount for J card member($3980), 折咗around 8折倒, 都好似買得過。

複式洋房

想問d 車算唔算平, 例如combi tm-359 $1100, 但有95折, 以前最平幾錢倒?

大宅

大宅

吉之島減價報料 click...http://www.jusco.com.hk/chi/Event/EventItem.php?jevID=544&pageno=1

大宅

係呀, 以為妮飄已經好平 (83.9 大碼), 但係之後去百佳, 原來做特價 79.9 咋!

大宅

好媽媽勳章

我想問下,Jusco有d孕婦衛生"跟"既一pack裝,唔係咩大牌子,唔知買唔買得過呢?

首頁

尾頁

跳至