興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

大家一齊再傾過....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

cc0524 發表於 11-8-13 10:32
大家一齊再傾過....
插旗

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

到~~~~~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

tang,

車鹵士唔係剩係得車仔麵, 佢有燒味同普通茶餐廳都有既野..
新金鐘就好似係 c 座下面, 全個香工得一度係落地庫架咋, 只此一間..

侯爵府

cc0524 發表於 11-8-13 10:47
tang,

車鹵士唔係剩係得車仔麵, 佢有燒味同普通茶餐廳都有既野..
我講既車仔=車路士 係英超既球隊來架

c座呀 如果唔帶飯可以去試下

水晶宮

畀面勳章

水晶宮

tabo,

你真係捱義氣, 唔想都要陪佢地去...

水晶宮

tang,

我話間車鹵士佢每日都有個特價飯, 好似 $22 有埋野飲, 不過就要自己去買, 都唔錯架, 1.3.5 係燒味, 2.4 係蒸飯...
另外, 地鐵出口間長江 d 蒸飯又係唔差, 日日都好多人排隊買, 而家好似 $16 一盅細既, 不過都夠食架...

公爵府

tang 個女好乖呀~~ :D

而家d人覺得乖唔係必然...成日買佢怕咁~~ 緃壞晒

公爵府

cc0524 發表於 11-8-13 11:06
tabo,

你真係捱義氣, 唔想都要陪佢地去...

有d野唔做又唔係.......

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 11-8-13 11:21
有d野唔做又唔係.......

因為你唔放心兩個老人家+1個大肚婆佢地去迫囉, 你呢個女/姑仔真抵錫

水晶宮

tabo,

完全明白....

咁你自己買左 d 咩?

水晶宮

畀面勳章

我一陣放工又去整甲喇, 今次整咩色/款好呢, 真頭痛............

侯爵府

cc0524 發表於 11-8-13 11:08
tang,

我話間車鹵士佢每日都有個特價飯, 好似 $22 有埋野飲, 不過就要自己去買, 都唔錯架, 1.3.5 係燒味, ...

哦~ 咁22蚊都好抵下 我近長江喎 但要排耐就唔好囉

侯爵府

tabo0890 發表於 11-8-13 11:19
tang 個女好乖呀~~

而家d人覺得乖唔係必然...成日買佢怕咁~~ 緃壞晒 ...
其實我覺得d咩港童小學雞嗰d 都係家長自己做成既多囉

水晶宮

畀面勳章

TangTang 發表於 11-8-13 11:46
哦~ 咁22蚊都好抵下 我係長江喎 但要排耐就唔好囉

22蚊真係好平, 我九龍灣呢邊最平果間都要$29(連例湯或熱飲),
呢間野食幾得, 如果我無飯帶就多數幫襯呢間,
其它一般都要$32~35不等(連野飲)

公爵府

靚豬豬 發表於 11-8-13 11:24
因為你唔放心兩個老人家+1個大肚婆佢地去迫囉, 你呢個女/姑仔真抵錫 ...
錫乜鬼丫,假情假意我至憎...不過大家都係一家人...無得避...而家少少地我都重頂得住

我好怕佢地d關係..果種思想角力既相處方式....假到無朋友...=_+

點解要迫我加入去....真係身不由己:-(

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 11-8-13 11:52
錫乜鬼丫,假情假意我至憎...不過大家都係一家人...無得避...而家少少地我都重頂得住

我好怕佢地d關係..果 ...

我明嘅, 總之過得人過得自已咪算囉, 千祁唔好太過勉強自已呀

水晶宮

畀面勳章

話薯話, 好似好耐無見過雪文入黎同我地吹水...........

公爵府

cc0524 發表於 11-8-13 11:25
tabo,

完全明白....

我買左好好好好耐無食既吞拿魚呀~~~

自從貴過10蚊之後我都無乜再食....今次10蚊罐買7罐重有兩罐秋刀魚送
好抵丫

位元堂龜膏啦....5蚊一杯仔買左6杯...呀媽話佢去位元堂買開野先可以用8蚊買...佢話好食

細支葡萄適...10蚊3支....又買左20蚊....開水既利賓納重抵呀..25蚊2支...不過我無買...個袋打爆晒#_#

辣涼菜...即係泡菜...筍...蘿蔔...果d呢.....38蚊磅...買左成6x蚊....而家覺得好貴囉
有隻叫決菜(唔知正字係乜)既野..呀媽話好少見...我問咁有無初賽同總決賽...:lol
而家煲左白粥食緊

有樣又係抵~ 就係我食開既薯粉~ 最平見千色店賣24蚊...而家50蚊3包~~ :lol

其他都係濕碎野...零食

最失敗係搵唔到怡保白咖啡個檔口.....不過算數...飲少d都係好事

首頁

尾頁

跳至