跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

聰明豆 寫道:
[size=large]祝: 得意媽咪
繼續青春美艷, 絕色無邊!!
小朋友聰明聆俐, 精靈可愛!!
老公聽教聽話, 完全奉獻!!

Yeah! Yeah!

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

0520,

佢住係果區统一派位唔水面試架,但真係要讀間有質素既幼稚園 等佢跟等上囉!

kwan0520 寫道:
我同事話如想入女拔﹐一定要選一間英文既幼稚園﹐佢地好注重英文﹐interview都係用英文。
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

公爵府

我每年有24日假﹐即是每個月可放2日﹐我部門請人妳有無興趣(Marketing Analyst)

羡慕死人 :-P

侯爵府

如St. Catherine, 咦間幼稚園唔難入﹐interview時小朋友只要肯開口答miss野﹐miss叫妳做mud就做mud﹐已經ok﹐我公司好多都在這間讀﹐至如根德﹐英文程度唔係太好。

ST. CAT我都知英文程度好, 我地PG都會代報, 我都會照考, 但好似吾會易入喎?? 我睇D幼稚園TOPIC話佢地好睇家底, 入親去都非富則貴!! 而且有老豆老母BACK UP??? 我兩公婆邊有呀??? 我都有個FRIEND個囡讀緊, 佢兩公婆無BACK UP, 無家底! 但靠人事先入到!!!

公爵府

sabina_bb 寫道:
宜家緊係唔好啦 我想走好耐lu. 不過最衰宜家唔走得啦 :cry: 唉, kwan0520唔該幫我留意下, 我諗我下年先走得

你有o左BB

大宅

你洗乜幻想吖,直頭近水流台啦! 其實你住市區咁方便,Kent. & St.Cat 是但一間收Kinki 都大功告成啦!好似 Fanny 咁講 ~ 劍鳴做後備實收硬喎。

聰明豆 寫道:
妳個CHERLY好鬼衰架!! 成日講人地D幻想出黎, 女拔我真係好LIKE架, 我好想個女讀女校!! 但呢個咁難度高既只可以當作幻想咋喎??

但有邊間學校先承接到啫?? 我都吾知? 妳教下我啦!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

侯爵府

cherly 寫道:
0520,

佢住係果區统一派位唔水面試架,但真係要讀間有質素既幼稚園 等佢跟等上囉!

基本上我同社會脫節, 妳地講既野我越黎越吾明?? ?-( ?-(

CHERLY, 妳意思係只睇成績, 吾須要面試知阿囡既程度?? 咁係咪啫話KINKI間幼稚園不上名就無哂機會呀?? 仲有呀? 又譬如KINKI真係讀ST. CAT的話, 但都吾代表佢入到女拔格????

大宅

係佢同 mr.so 製造架!

煒良媽咪 寫道:
[quote]
宜家緊係唔好啦 我想走好耐lu. 不過最衰宜家唔走得啦 :cry: 唉, kwan0520唔該幫我留意下, 我諗我下年先走得

你有o左BB [/quote]

侯爵府

Kwan 寫道:
下, 平日我同老公都唔得喎 :-(

收工時間呢??

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
你有o左BB

吓???

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

聰明豆 寫道:
[quote]
如St. Catherine, 咦間幼稚園唔難入﹐interview時小朋友只要肯開口答miss野﹐miss叫妳做mud就做mud﹐已經ok﹐我公司好多都在這間讀﹐至如根德﹐英文程度唔係太好。

ST. CAT我都知英文程度好, 我地PG都會代報, 我都會照考, 但好似吾會易入喎?? 我睇D幼稚園TOPIC話佢地好睇家底, 入親去都非富則貴!! 而且有老豆老母BACK UP??? 我兩公婆邊有呀??? 我都有個FRIEND個囡讀緊, 佢兩公婆無BACK UP, 無家底! 但靠人事先入到!!! [/quote]

妳唔試又點知﹐Kinki可以﹐她再三話ST. CAT唔難入﹐只要個B既performance掂(肯講野﹐肯動手)﹐佢叫妳放心﹐我地這邊有6個B都係入了ST. CAT。
有一個case﹐家姊讀緊但亞妹入唔到﹐因為亞妹唔啋miss﹐所以衰左

侯爵府

cherly 寫道:
你洗乜幻想吖,直頭近水流台啦! 其實你住市區咁方便,Kent. & St.Cat 是但一間收Kinki 都大功告成啦!好似 Fanny 咁講 ~ 劍鳴做後備實收硬喎。

近水流台?? 都要個囡掂先得架!!

劍鳴好咩?? 張form我掉左呀??? :cry: :cry:

侯爵府

cherly 寫道:

吓???

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

聰明豆 寫道:

CHERLY, 妳意思係只睇成績, 吾須要面試知阿囡既程度?? 咁係咪啫話KINKI間幼稚園不上名就無哂機會呀?? 仲有呀? 又譬如KINKI真係讀ST. CAT的話, 但都吾代表佢入到女拔格????

小一派位分自行和統一﹐自行便要interview﹐如在自行派位已選了心水﹐便不須參加統一派位

伯爵府

cherly 寫道:

[quote]
煒良媽咪 寫道:
[quote]

你有o左BB [/quote][/quote]
CHERLY小心講野, 比我老公見到就唔得掂 我驚我老公會剎左你

侯爵府

妳唔試又點知﹐Kinki可以﹐她再三話ST. CAT唔難入﹐只要個B既performance掂(肯講野﹐肯動手)﹐佢叫妳放心﹐我地這邊有6個B都係入了ST. CAT。
有一個case﹐家姊讀緊但亞妹入唔到﹐因為亞妹唔啋miss﹐所以衰左

係??? 查實我係鐘意根德多d架!! 我鐘意佢地夠哂傳統呀! st. cat 當然係好學校啦! 好多人都想入, 但我就覺得學費較為貴左少少囉! 如果真係考到我要再三考慮架!! :cry: :cry:
衰在kinki係怕羞囡, 兼且問非所答呢?? 我都吾敢奢望!!
聽聞0520姐妳間係大公司, 對既係鬼佬鬼婆上司, 相信妳d同事都吾會差得去邊啦!! 我地邊有得比啫!! :-( :-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
cherly 寫道:

近水流台?? 都要個囡掂先得架!!

劍鳴好咩?? 張form我掉左呀??? :cry: :cry: [/quote]
係喎, 我都想要劍鳴form, 點攞架

侯爵府

CHERLY小心講野, 比我老公見到就唔得掂

吓?? 咁妳意思真係bingo左呀?? 只不過吾想比老公知係蘇生既???

大宅

Sorry Sorry! 咦,乜女拔係私校?我仲以為係津貼添!咁油天同德信都係好學校,咁 Kinki想入女拔要出真功夫啦!

聰明豆 寫道:
基本上我同社會脫節, 妳地講既野我越黎越吾明?? ?-( ?-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
CHERLY小心講野, 比我老公見到就唔得掂

吓?? 咁妳意思真係bingo左呀?? 只不過吾想比老公知係蘇生既??? [/quote]
我老公聽日返黎, 比佢見到你咁寫你屎緊

首頁

尾頁

跳至