自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

瑪瑙宮

您 c6 好好有您呢個老婆, 好快兩過天晴, 唔好灰心, 兩年都過到.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

人生就如行山一樣,
有上有落;
走過了崎嶇不平的小路,
就會到寬闊的康莊大道.

努力!加油!

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

加油加油加油呀!

水晶宮

努力捱埋今年...來年重新做人...

侯爵府

2024年龍年勳章

樓主, 加油, 仲有一年好快過.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

最緊要全家人齊齊整整、身體健康,珍惜眼前人,唔好剩係睇自己無既....加油,總會捱得過....

翡翠宮

回覆:C6破咗產..........

就嚟自由喇,加油呀!今次要好好儲蓄喇!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

捱埋佢啦~好快過~~

大宅

回覆:C6破咗產..........

加油,

男爵府

環保接龍勳章

一年好快過, 十二月個咋, 你唔好放棄亦唔好氣餒!

王國長老

王國長老

樓主先生破產, 係咪唔會影響太太?

樓主有冇做野? 兩口子一齊做野會鬆動D.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

伯爵府

畀面勳章

樓主 ;依家最緊要係你哋一家人齊齊整整,身體健康你要加油,我哋支持你

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔好灰心呀! 啱啱開始時最難過既日子你哋都捱過咗,仲有一年咬緊牙關忍一忍就過,雪中送雪炭先至係朋友,果位借錢唔還既,睇清楚佢人格,當識少過! 加油!

大宅

多謝咁多位, 真喺好感動

我唔開心喺我好像看唔到未來的路應該點行? 我嫁得比佢, 就要陪佢一起行, 無論點為了個仔都要行落去, 但有時會覺得好像對亞仔唔住, 咩都比唔到佢, 我人工唔高, C6工作唔定, 所以每個月都好難過咁

另外, 我依個唔肯幫我的朋友是hurt得我好深, 佢當時老公賭錢走佬, 大耳x追上門, 銀行要收樓, 我自己有5萬儲蓄都借比佢, 但現在我問佢借2萬都話無, 但佢可以去歐洲旅行, 買3個LV, 買幾萬相機, 買基金, 之後佢同我講話得1萬可借給我, 但我無借到了, 我唔想好像乞咁

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

跌到最低, 就會反彈, 加油啊..
.

子爵府

仲有一年好快過啫,人生難免有起跌,否極泰來,你對C6不離不離棄,捱過咗呢關,兩夫妻既感情相信可以去到另一個層次,一家人開開心心重新起步,希望在明天
正義或會遲來但不會缺席

大宅

alicemic 發表於 11-8-18 21:47
唔好灰心呀! 啱啱開始時最難過既日子你哋都捱過咗,仲有一年咬緊牙關忍一忍就過,雪中送雪炭先至係朋友, ...

佢有還, 分咗2年還晒比我, 之不過佢依家好景都唔會幫我依個落難人

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 希望123 的帖子

努力呀! 仲有一年,捱埋佢,為了囝囝,唔好放棄

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

希望123 發表於 11-8-18 21:54
佢有還, 分咗2年還晒比我, 之不過佢依家好景都唔會幫我依個落難人

無辦法,你肯幫人唔代表人哋肯幫你,受過你恩惠都係咁話,我都試唔少,唯有睇開啲啦!

首頁
12345...7

尾頁

跳至