跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 2002年1月bb俱樂部--Part 11

芸迪 寫道:
Miu: 妹豬唔要排後面, 都好易理解既. 好似Jaykan咁, 佢通常都鐘意痴住老師.

上Santina堂, 一話圍圈, 佢會主動走過去拖Santina (雖然Santina可能要照顧其他小朋友未必次次都拖 )

Wendy: 咁就5豬lu
但係妹豬既熱情都係局限係佢熟識既地方&人,始終都係比較慢熱

子爵府

芸迪,
祝大舅父&大舅母永遠幸福 :-P

子爵府

wendy: 代祝大舅父/舅母百年好合

天晚8月3都要去飲舊同學既喜酒~

上星期日,姑姐帶嬤嬤去金都租左2件3,total都5水$700~
可能我到時都租lu!

子爵府

MIU 寫道:

上星期日,姑姐帶嬤嬤去金都租左2件3,total都5水$700~
可能我到時都租lu!

MIU>
姑姐幾時擺酒 :-P

子爵府

MIU>
925如果天氣5好,取消定照茶聚丫?難得留到PRIVATE ROOM俾我地,照T1T都唔錯丫 :-P

子爵府

annie: 312呀~~
我已經諗下點同妹豬set"行"d架喇~
我同8月3?是但啦

星期日我就no problem啦~~
咁近!

子爵府

312,都會涼BOR~~
925其實睇路線又5覺得影響好大.到時再度

子爵府

312,都會涼BOR~~
所以嬤嬤都揀左套黑色c絨既裙.

925,係lor!再度law!

pit lu~~

子爵府

兩日唔入俱樂部就咁多頁+ 新 part 11!!!

annie >> 925 照攪喇! 好好好想見到你地+ D lan 呀!!

伯爵府

醒目開學勳章

米鬼yuen氣啦, 都5係好耐冇見遮

子爵府

衰鬼, 人地話一日不見.........

arm arm 刨埋二奶d 書!!

annie >>satina pg 近況如何, I mean 時間 & 地點 & vacancy. 我想度下!!

伯爵府

醒目開學勳章

引下annie 先

子爵府

我都開飯lu!!

cissy ma >>無哂D video

子爵府

無人))))))))))))))))))))))

ch 升班后多

伯爵府

醒目開學勳章

marie > 學校好似(係好大可能)有人上網睇, 咁我地又乜都講, 雖然係事實, 但都5想cissy比老師label.

重有前幾日, 有d 扮新會員係個topic到有過激言論, 雖然矛頭5係指我, 我亦冇插口, 都5想cissy係學校比人指指點點, 可能驚弓之鳥又發作啦

咁今日邊個同ch做 冇做

子爵府

oic!!

都係俱樂部好D, 人人開開心心無私心!! :-P :-P

天朝做 or 天晚先做! 有拖無欠!!!

伯爵府

醒目開學勳章

咁又係呀, 呢到舒服好多

我5會回應d 新會員1出黎就 ,
點知有人忍5到手/口 :lol: 米中招囉, 好在後尾都和氣收場,
但個新會員冇再浦頭lu, 可能用番真身

annie 可能知今晚有魔鬼, 5敢浦頭

子爵府

我想

伯爵府

醒目開學勳章

你叫佢地上bk米得囉, 點都有1-2個卦

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

做咩擺件老餅上黎,唔敢食放上bk等發毛 :tongue:
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

首頁

尾頁

跳至