興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

☆★☆ PS2 / PS3 ☆★☆

各位,

新topic PS2 games《part2》正式開張!!
歡迎各方友好在此討論!hehehe.....
(其實又唔一定局限於ps2既,只係part1時大家都鐘情講ps2,咪以"ps2 game"延續落去囉)

~ 為表誠意,先向大家"灑個

[ 本文章最後由 ChunChun_Daddy 於 08-4-17 00:25 編輯 ]

侯爵府

畀面勳章

Re: ☆ PS2 Games ☆《Part2》

有隻咁既game出左喎

當中您又認得佢地幾多??

侯爵府

畀面勳章

Nintendo個Rev.既手掣真係有此一著,踩過界玩埋 ipod nano

大宅

做咩無啦啦開個新topic呀
好彩我up to date姐~~~~

[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

大宅

HI HI..講o下講o下原來己over2000post!

marvel heros 對打 !? 又來 ? 欠了點新意喎..

ps : ipod nano 真係好鬼薄 ! 勁 ! mp3 player 要型, 非ipod莫屬 !!!

男爵府

好媽媽勳章

新開張!

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

小文迪,

乜您無睇我寫乜要另開topic架咩??
您再睇睇 "頂頂處對落個廣告底下" 便知道喇.....

dom兄,
個<part1>一早就過左"二千鋪屎"啦!
ipod nano真係好薄!但始終爭dd...比唔到充足理由說服我將佢帶返屋企;同樣Rev雖正(再+個型爆手掣)但都係得唔到我歡心.....

迪迪仔,
welcome back~
新張誌慶!您呢期玩緊乜??

男爵府

好媽媽勳章

ChunChun_Daddy:
呢期我都係玩下winning,碌下野(塊魂),同埋玩猛將傅囉,
我岩岩食完早餐呀,諗住打陣機先訓!

侯爵府

畀面勳章

迪迪仔,

哦~原來您呢輪返夜....

隻"塊魂2"原來出左美版(唔塞睇日文唔使估估下)

男爵府

好媽媽勳章

ChunChun_Daddy:

係喎,不過都玩左甘多,唔知個save可唔可以共用既呢?(我估可能唔得)

大宅

不嬲唔理人點講 我行我素就最好
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

別墅

唔見兩日, 差d唔update ......

congratulation with your new topic.... :lol:
史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

大宅

最近我反而玩o下 鉄拳.5.. 快!爽!

侯爵府

畀面勳章

麼零....

Hi Riverwind,

dom兄,
咁您就要試下隻Urban Reign喇....

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

又到[包嚇傻]時間.....
PS2 美版確定10月25日發售!

『バイオ4』対応Chainsaw Controller発売決定

NubytechはS2『バイオハザード4』に対応したチェーンソーコントローラをソフト同時発売となる12月1日(木)に発売することを発表した。価格は8,000円から10,000円を予定しているとのこと。

侯爵府

畀面勳章

又有隻咁既"嘰"野出左.....

別墅

架機好似 apple seed wor.....

最近兩日好緊
史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

[quote]
Riverwind 寫道:
架機好似 apple seed wor.....

最近兩日好緊

侯爵府

畀面勳章

conniechan1975 寫道:
hi i am new buyer of ps2 machine. i just bought this tuesday at toysrus. i m thinking to buy the GT4 game and buy the steering wheel and padal. do u know how much?

hi conniechan1975,

歡迎~
您鐘意玩

首頁

尾頁

跳至