興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

原文章由 迪迪仔 於 08-12-30 01:34 發表
哈哈..同打片都好唔同類,我意思係整體睇mr yip好過睇地球囉,
地球停轉日睇完你會失望囉,故仔好似keroro,特技真係...
咩唔係大片黎咩?就係得甘多咋?...睇完你會甘講囉~ ...

哦...原來如此...乳圍有"插人兩鑊"既懶係偉大壯觀場面添...
keroro...抱歉...半集都無睇過...完全唔知咩一回事...
就係唔知[地]片乜頭乜路但又有奇洛份乳圍有料到...
貢...可以慳番啖氣lu...
thx~

[ 本文章最後由 ChunChun_Daddy 於 08-12-30 01:52 編輯 ]

大宅

地球停轉日....淨係睇廣告見Neo嘅對白就知呢套戲嘅劇情應該都幾牽強,可以趴匙!

葉問(問邊個? ....講笑),睇bullet甄係海報上呢個動作十足亞視十年前嘅劇集精武門,基本上阿bullet仔都係食老本打招牌動作,與其係貢,不如睇通尼渣仲好,泰拳真係超變態....但我鍾意。:-x

侯爵府

畀面勳章

原文章由 小必理痛 於 08-12-30 13:45 發表
地球停轉日....淨係睇廣告見Neo嘅對白就知呢套戲嘅劇情應該都幾牽強,可以趴匙!

葉問(問邊個? ....講笑),睇bullet甄係海報上呢個動作十足亞視十年前嘅劇集精武門,基本上阿bullet仔都係食老本打招牌動作,與其係貢,不如睇通尼渣仲好,泰拳真係超變態....但我鍾意。:-x

小p,
無聽Neo up乜...但...貢就趴匙架喇?

孽刎未睇啊...但口碑唔錯喎;通尼渣都無睇過...乜灑泰拳好變態架?你又好likey...

男爵府

"The day the earth stood still" -- really sucks. Worthless piece of sxxt, if I may say so.

Since we've shift our topic, I would recommend this one:

The Curious Case of Benjamin Button

Seven Pounds

Knowing

[ 本文章最後由 Aardvark 於 08-12-30 15:55 編輯 ]

侯爵府

畀面勳章

原文章由 Aardvark 於 08-12-30 15:50 發表
"The day the earth stood still" -- really sucks. Worthless piece of sxxt, if I may say so.

Since we've shift our topic, I would recommend this one:

The Curious Case of Benjamin Button ...

A兄,
先多謝你的介紹...等禾得閒再研究下...
乜....[地]真係貢垃圾??貢...連咩都可以save...
hehe...呢度乜都講得,topic只係一個掛名...:lol
how's yr GTA?? 爆晒未?

[ 本文章最後由 ChunChun_Daddy 於 08-12-30 16:19 編輯 ]

男爵府

哈哈, 我地成日都吹到冇雷公咁遠架:lol :lol 呢期又吹電影...

地球停轉日真係...我都俾佢呃左入場...
成套戲淨係得開頭同結尾比較緊張小小, 基本上我係不停睇錶...
又冇提過地球停轉...講起都把幾火...真係咩都可以慳番

resident evil : degeneration真係咁得? 好, 下次租黎睇!

葉問我唔咩啦, 呢套打算入場睇!

首頁

尾頁

跳至