基督家庭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 基督徒的姊妹小產過後之"再戰江湖--生仔篇"

mcdull....會架, 我都會用煲左既過濾水開奶比bb飲~ 係呀, 我都知換芯好貴, 成千蚊一條芯架, 但係個sales話, 一條芯可以用一年半喎~ [quote]
Mcdull 寫道:
ypt...我就覺得貴law,同埋第日換芯都貴law,我用panasonic一坐咋!都係話可以直接飲。但我宜家有

伯爵府

ypt....依家隻猫係我二家姐到,不過我生完,等bb幾個月大,我會接返隻猫,人猫共存無問題,我隻猫好乖架~~!
ypt 寫道:
米水媽....咁你而家係咪有養猫架...你米水出世, 咁你隻猫點處理, 佢會唔會抓傷bb架~ 要小心d喎~

子爵府

米水媽....係呀, 睇d文章話大肚婆, 唔可以接近猫架, 因為佢地好多菌...你隻猫係你二家姐都寄養都好喎~ 等米水大d先接佢番來團聚啦~ [quote]
米水 寫道:
ypt....依家隻猫係我二家姐到,不過我生完,等bb幾個月大,我會接返隻猫,人猫共存無問題,我隻猫好乖架~~! [quote]

子爵府

去食飯lu~ 好肚餓~

子爵府

米水媽.........食飽飽lu~ 頭先lunch去左shopping, 買左2對健康鞋, 話可以減壓力, 防滑, 防震, d皮好軟, 好舒服, 雖然都幾貴, 有d肉痛, but 著得真係好舒服, 陀阿b都輕鬆d~

伯爵府

ypt....um...其實係無野架~~猫仲清潔過d人呀~~真架,係無養過嘅人唔了解! 我將猫咪暫寄係我二家姐到,唔係怕佢有菌,係因為佢賴尿炸~~ 所以我依家諗緊辦法幫佢戒左佢~~!
ypt 寫道:
米水媽....係呀, 睇d文章話大肚婆, 唔可以接近猫架, 因為佢地好多菌...你隻猫係你二家姐都寄養都好喎~ 等米水大d先接佢番來團聚啦~ [quote]
米水 寫道:
ypt....依家隻猫係我二家姐到,不過我生完,等bb幾個月大,我會接返隻猫,人猫共存無問題,我隻猫好乖架~~! [quote]

子爵府

米水媽....猫咪賴尿, 好難戒架喎~除非你搵個專shu shu的地方比佢, 指定要佢係呢度shu...不過要時間lo~ [quote]
米水 寫道:
ypt....um...其實係無野架~~猫仲清潔過d人呀~~真架,係無養過嘅人唔了解! 我將猫咪暫寄係我二家姐到,唔係怕佢有菌,係因為佢賴尿炸~~ 所以我依家諗緊辦法幫佢戒左佢~~![quote]

伯爵府

我有細藝la~~~

頭先去左冷舖,上左1hr堂,開左件bb衫,yeah~~!!!!

子爵府

米水媽.....真係好喎, 可以織件溫暖牌比你米水...哈哈..我冇呢個天份, 我諗我學10個hr, 都未織開針~
米水 寫道:
我有細藝la~~~

頭先去左冷舖,上左1hr堂,開左件bb衫,yeah~~!!!!

子爵府

米水媽....你有細藝, 唔上bk啦, 我好鬼悶呀!

子爵府

做咩今日咁靜架~ 又冇咩野做, 公司電話響都唔響吓, bk又冇人回應喎~~~ 嘩~ 好眼瞓架呢~

子爵府

早晨啦~ everybody~

今日有人上BK嗎? 慘啦:-( 我中招了, 公司有3個同事感冒, 傳染左比我, 昨天開始有頭痛, 喉嚨痛, 口乾, 耳塞, 鼻塞, 流鼻水.....唉~ 點算好~ :-( :-(

伯爵府

ypt...早晨~~

快d飲lemon water,連飲幾日,我試過,work架!!!

子爵府

米水媽....早晨啦~ 好呀, 等我放工去買幾個新鮮檸檬來沖水飲先~

伯爵府

ypt....妳試下呀,or早晚都飲一杯!

ypt 寫道:
米水媽....早晨啦~ 好呀, 等我放工去買幾個新鮮檸檬來沖水飲先~

伯爵府

ypt 寫道:

子爵府

米水媽...我今晚就試~ 真係好辛苦, 我感冒, 阿b會唔會同我一齊病架, 我好擔心呀~ :-(
米水 寫道:

[quote]
ypt 寫道:
[/quote]

子爵府

米水媽...我今晚就試~ 真係好辛苦, 我感冒, 阿b會唔會同我一齊病架, 我好擔心呀~ :-(
米水 寫道:

[quote]
ypt 寫道:
[/quote]

伯爵府

ypt...唔驚la~~小b無咁軟弱呀~~! 我果陣6wks就病到死死下,食左兩次抗生素,我仲驚呀~~!
ypt 寫道:
米水媽...我今晚就試~ 真係好辛苦, 我感冒, 阿b會唔會同我一齊病架, 我好擔心呀~ :-( [quote]
米水 寫道:

[quote]
ypt 寫道:
[/quote][/quote]

子爵府

米水媽....咁我都冇咁驚....而家頭暈暈, 喉嚨又痛, 又流鼻水...好辛苦..... :-( [quote]
米水 寫道:
ypt...唔驚la~~小b無咁軟弱呀~~! 我果陣6wks就病到死死下,食左兩次抗生素,我仲驚呀~~! [quote]

首頁

尾頁

跳至