家庭理財

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

現金流 !!!

請問有無人玩過"現金流"架 ? 有無人好鍾意玩呢 ? 我係前幾日第一次玩, 嘩, 真係好好玩架, 最緊要係你一路玩, 真係可以反映你而家既一切,特別係理財方面,我玩既時候,真係連現況同際遇都中埋呀..........佢地話玩呢個遊戲係可以反映到你未來既十年二十年既財務管理架.
我地個 CLUB 久不久就會搞呢個現金流架, 免費架, 如果有興趣人士可以 PM 我報定名或問下詳細資料, 一齊玩下啦 !!!

大宅

Re: 現金流 !!!

咩黎架?

複式洋房

你有無睇過或者聽過一本書叫做"窮爸爸富爸爸"? 係書裡面就有講及呢個遊戲架,係教你點可以財務自由,你理財方面好唔好咁囉,同大富翁既形式差不多掛... 其實我都只係玩左一次咋,一定會再玩架 !

debbieho 寫道:
咩黎架?

複式洋房

熹媽 寫道:
....我地個 CLUB 久不久就會搞呢個現金流架, 免費架, 如果有興趣人士可以 PM 我報定名或問下詳細資料, 一齊玩下啦 !!!

我都有興趣玩.但係你地個club係唔係指康保萊呀??
如果係, 就唔駛啦. 我怕比人sell.
Thanks!

緊記每天8杯水 :-P

複式洋房

有時想野要想遠D, 玩遊戲同SELL野係兩回事黎架, 前幾日我玩, 有個人都一帶帶左八個朋友玩, 點解佢地又唔驚呢? 你可以唔帶錢唔帶咭架, 又或者帶朋友上黎一齊玩都得, 不如, 我用我既人頭擔保你又點話呢? 其實,我係得呢度公開要請, 如果我真係SELL你, 到時你係呢個綱到都可以唱衰我同公司啦, 我又點會唔驚呀,係咪?

e-water 寫道:
[quote]
熹媽 寫道:
....我地個 CLUB 久不久就會搞呢個現金流架, 免費架, 如果有興趣人士可以 PM 我報定名或問下詳細資料, 一齊玩下啦 !!!

我都有興趣玩.但係你地個club係唔係指康保萊呀??
如果係, 就唔駛啦. 我怕比人sell.
Thanks!
[/quote]

複式洋房

康保萊我上過去, 幾年前朋友帶我上去. 而家朋友都無做. 唔知邊個接咗佢d野, 連我電話都有, 到現在都幾個月就打一次電話o黎. 大佬,我又無諗住做傳銷, 重要的是你地d product我又唔喜歡, 就算係做用家我都要真係會用先得o嫁.
講過好多次都要打電話o黎. 你唔煩我都煩啦.
所以你唔好怪我對康保萊咁怕怕.
而且就算是做傳銷, 你們公司的plan都幾惡做.
至於玩game, 我都知其他地方都有得玩. 只是有時收工唔準時去唔到玩. o個度個club標明唔比sell野. 唔係更加放心咩?
我唔係抗拒傳銷, 我都係幾間傳銷公司的用家. (只是用家, 我唔係傳銷商). 但係貴公司我就有點怕怕啦.
緊記每天8杯水 :-P

複式洋房

唔緊要啦, 我知道就算我講明唔會 sell 野你地都係唔信架喇, 當你有興趣先聯絡啦, 多謝你的回覆 !!! 不過, 如果我地公司個市場計劃都覺得惡做.......咁其他既直銷.........我地係公平姐, 上線一定要努力先可以收到下線既佣金架,唔係唔洗做, 所以咪好公平既市場計劃囉 !!!

[quote]
e-water 寫道:
康保萊我上過去, 幾年前朋友帶我上去. 而家朋友都無做. 唔知邊個接

首頁

尾頁

跳至