自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我諗啲人不停話你肥, 當中有啲可能係口痕友, 但亦有啲可能係關心你jei, 唔好太介意! 你要知道人肥自然病痛多, 好似膝頭痛啦, 腰痛啦, 腳痛啦, 仲有心臟病, 高血壓, etc, 佢地提醒你都係唔想你有事先至出聲囉, 如果你咁介意既即係你都覺得自己肥係唔好啦, 咁不如積極啲, "的"起心肝減肥, 唔好諗住為左"塞"住人地把口, 當為自己健康著想, 當為自己可以扮靚靚為目標, 咁樣你會減得開心啲, 努力呀!

LL6684  係呀我瘦d都靚d!  發表於 11-8-23 11:32

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:見親d人都比人話,個心好難受呀!

意志,堅持..

LL6684  係我而家弱點.  發表於 11-8-23 11:33

水晶宮

減肥血淚史我曾經試過135lb減至102lbs,依家生了兩個只有98lbs ,但自我毅力係要夠勁!努力!

LL6684  好fit呀!  發表於 11-8-23 15:37
alphabetagamma  我仲差十幾磅才回到10x字頭呀  發表於 11-8-23 12:00
自由太多會令世人失去平衡

公爵府

有無數據睇下你點肥法丫?合比例既肥其實唔會好礙眼啫!
加油!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

我都由170磅減到134磅喇!仲有10幾磅,我都達標了!!

一齊加油啦!!你唔好聽人地話:老公鐘意咪得囉~~呢句野害死人!講真丫!D男人唔會話你肥,講唔出口丫嘛...但有邊個唔想另一半岩岩好?唔好渴求好似MODEL咁瘦,最緊要唔好走樣走到人地話自己..我最記得我拖住阿仔,撞倒朋友,個朋友對住仔仔話:媽咪梗係有左細佬喇!你做哥哥喇喎...我即刻勁HURT!!!!!

減肥係為左自己的健康,瘦係為自己唔係為人地的目光!!!努力~~~加油!!!

LL6684  Thanks.你都加油呀!  發表於 11-8-22 23:23
曾經有一個可以讓我好好咁訓0既晚上,但係我冇珍惜到!到左起身勁眼訓0既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。 如果個天可以俾機會我番轉頭既話, 我會同周公講我愛佢,如果係都要0係玩bk0既時間上加一個期限,我希望係48小時。

大宅

畀面勳章

我同樓主岩岩相反,生完一個比一個瘦!但係一直由大肚到生完bb都俾人話太瘦!好似岩岩有左第一胎狂嘔,99係咁話我太瘦,瘦到好似馬騮乾,背脊無肉,邊似大肚婆!到生完大囡同99住無坐月,99同事同99講話我又瘦又殘成隻馬拉雞咁好恐怖,99就埋怨我太瘦人地唔知以為無俾飽飯我食!就連我媽都成日話我瘦到成隻馬騮!我每次聽到都好難受,身邊朋友多年無見,一見番都係話我瘦左好多,我只好話身體唔好,好多無奈講唔出口

LL6684  我奶奶把口都好難頂!  發表於 11-8-22 23:22

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

慢慢黎啦, 最緊要健康。

LL6684  真係最係要健康!  發表於 11-8-23 14:53

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:我都由170磅減到134磅喇!仲有10幾磅,我都達

原帖由 嘈嘈閉 於 11-08-22 發表
我都由170磅減到134磅喇!仲有10幾磅,我都達標了!!

一齊加油啦!!你唔好聽人地話:老公鐘意咪得囉~ ...
我既標準係老公帶我同佢d朋友聚會唔好太樣衰,我怕影衰佢

---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉, 樓主我明白你呀, 我都係肥底, 我屋企個個都係肥人, 後生時真係好努力先叫keep到下, 我地呢d真係種既問題, 飲杯水都肥.....

再加上一把年紀, 真係好難減......

LL6684  肥底真係飲杯水都肥,要好努力至得,如果唔係只係減番自己嗰d水份咋!  發表於 11-8-23 15:41
~~~~ 花生組組員 ~~~~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

努力呀, 只要堅持, 一定減到!!

LL6684  係最衰自己唔夠堅持!  發表於 11-8-23 14:57

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我都肥咗好多,但c6仲不斷儲肥我...
大家一齊努力,輕返個幾十磅﹗

LL6684  係呀.努力!  發表於 11-8-23 14:59
みんなで一緒に笑う

禁止訪問

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

加油

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係肥KA,但人地講我笑下就算LA
我有減,但唔係努力嗰隻
我係最唔開心,上年生左細仔坐緊月時我D呀姨探我
我呀娘就大大聲同指住我話【你地睇下佢幾肥,肥C大隻】
嗰下我就好嬲鬧係呀我而家好肥呀肥死LA,洗唔洗成日同人講呀
之後呀娘至收聲唔再講.

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

多謝你哋呀!而家我都好努力去減,今個星期1個禮拜已減了幾磅啦!有你哋支持我會繼續努力去減!
真係身同感受的朋友仔最清楚!希望你哋明白!
我細個都係肥底嗰d,都係無阿媽遺傳後生時瘦到5呎2吋90幾磅,我做女十幾歲時5呎4吋有140磅,有一年腰骨歪咗行唔到突然瘦了110磅,我老公識我時都知我係肥肥哋架啦!生大女之前去到160磅,好努力去跳舞,腰痛都要跳到109磅,親戚無再話我肥.唔敢再講.
磅數大上大落後來又生仔時又去到150磅,減極都係120-130磅之間.
09年因小產過無得運動一排又肥多咗.
10年因腰骨歪咗去打脊椎關節注射針痛到行唔到幾日,之後又休息一排無運動所以又肥了.

我還覺自己人大了,無了耐性和堅持.
我老公唔係咁like我減肥,又話我成日用錢,
佢驚我瘦過佢靚過佢呀嘛!
佢成日都話我要咁瘦咁靚去溝仔呀!比佢激死!

別墅

自己唔keep,日日掛住食,如果唔係人地出聲你都唔知自己肥,仲要瀨人唔支持你?仲要怪人地?老實講肥真係自己攞嚟!

LL6684  唔好亂up喎!你睇清楚未,把口生得咁無品都係你自己攞黎!  發表於 11-8-23 09:58

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

梁家婦女,
我攞嚟?你又g?你睇清楚未留言未呀.唔好亂up喎!你睇清楚未,把口生得咁無品都係你自己攞黎?

珍珠宮

唔好激動,谷埋谷埋會重好多................ relaxxxxxxxxxxxx

LL6684  Thanks!大師姐  發表於 11-8-23 02:13
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

首頁
12345...7

尾頁

跳至